Ana SayfaDedikoduGülben Ergen makyajsız fotoğrafını paylaştı!

İlgili Postlar

Gülben Ergen makyajsız fotoğrafını paylaştı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, kitap mağazasında kitapların arasında gezerken kendinden habersiz olarak çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Ergen’in makyajsız ve yorgun görünümü dikkat çekti, ancak binlerce beğeni aldı. İşte detaylar…

Şarkıları, sanatçı kimliği ve kişiliği sayesinde milyonlarca kişi tarafından sevilerek ilgiyle takip edilen ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından makyajsız çekilen bir fotoğrafını paylaşarak şaşkınlık yaşattı.

Gülben Ergen, bir kitapçıda kitapların arasında dolaşarak kitap çektiği anda kendisinden habersiz olarak çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. Fotoğrafta Ergen’in makyajsız ve oldukça yorgun olduğu dikkat çekti. Ancak, yine de son derece güzel görünüyordu. Şarkıcı, buna rağmen kısa sürede binlerce beğeni aldı.

İşte Gülben Ergen’in makyajsız  fotoğrafı…

Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda iki yıl önce büyük bir aşkla evlendiği Erhan Çelik’ten boşandı. Boşanmanın ardından gelen Sevgililer Günü’nü yalnız geçirecek olan Ergen, oğullarının kendisine aldığı bir buket çiçeği sosyal medya hesabından paylaşarak yalnız olmadığının, Sevgililer Günü’nü oğulları ile birlikte kutladığının mesajını verdi.

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler