Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen, Atatürk'ün Suud Kralı'na yazdığı mektubu yayınladı!

İlgili Postlar

Gülben Ergen, Atatürk’ün Suud Kralı’na yazdığı mektubu yayınladı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından Atatürk’ün Suud Kralı’na yazdığı mektubu yayınladı. Ergen’in paylaşımı, kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. Detaylar haberimizde…

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanlığı Atatürk Özel Arşivi’nde bulunan ve dönemin Suud kralına yazılmış bir mektup yayınladı.

İşte Gülben Ergen’in paylaştığı Atatürk’ün Hz. Muhammed’in mezarını yıkıp, yerini değiştirmek isteyen krala yazdığı mektup…

“Suud kralının dikkatine! Tarafımıza ulaşan haberlere göre Allah’ın sevgili ve özel kulu, elçisi peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın kabrini yıkıp yerini değiştirecekmişsin. O mezarın tek taşına dokunursan Kurtuluş Savaşı’nı bırakır ordularımla aşağı inerim.”

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yaptığı paylaşıma “Dikkatle okuyunuz. İdrak etmekte zorlanırsanız tekrar okuyunuz. Bolca paylaşmakta fayda var. Mektuba başlarken #Kral a #Sayın hitabesi kullanılmıyor…” notunu da yazdı. Ergen’in bu duygulandıran paylaşımı, kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde meydana gelen Bodrum depremini çocukları ile birlikte evinde yaşadı.

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler