Ana SayfaÜnlülerGQ Men Of The Year Ödül Töreninde Gecenin Fotoğrafı

İlgili Postlar

GQ Men Of The Year Ödül Töreninde Gecenin Fotoğrafı

GQ Türkiye Ödül Töreninde Gecenin Fotoğrafı . GQ tarafından dünya çapında 21 yıldır devam eden  ve Türkiye’de Clear ana sponsorluğunda yılın en prestijli etkinliklerinden biri olan; iş, sanat, moda ve eğlence dünyasının önemli isimlerinin davetli olduğu ödül töreni “GQ Türkiye Men of the Year” dün akşam Volkswagen Arena’da gerçekleşti.

 

Her biri kendi alanında başarılı 11 erkek ve bir kadının ödüllendirileceği gecede  ödül törenini, Simge Fıstıkoğlu ve Cem Yılmaz sundu ,En İyi Aktör Ödülü’nün sahibi Kıvanç Tatlıtuğ’un olurken Yılın Sporcusu Ödülü’nü Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder almaya hak kazandı. Yılın kadını ödülüde Cansu Dere’ye gitti .

 

 

Yılın Konuşulan Adamı Ödülü, “Kiralık Aşk” dizisinin beğenilen oyuncusu Barış Arduç’un oldu. Barış Arduç, ödülünü mütevazi kişiliği, usta oyunculuğu, örnek aile yaşansıtısıyla kendine hayran bırakan Mehmet Aslantuğ’dan aldı.

 

Uluslararası Yıldız Ödülü’nü ise bu kez bir Türk kazandı. Bu isim Madonna’dan Angelina Jolie’ye birçok ünlü isim ve markayla çalışan fotoğrafçı Mert Alaş oldu.Geceye katılamadığı için çektiği bir videoyla törene katılanlara seslenen Yılın Uluslarası Starı Mert Alaş’ın ödülünü ise yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy teslim aldı.

 

GECENİN FOTOĞRAFI

Gecede Çağatay Ulusoy, Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ, Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau aynı masada yer aldı ,objektiflerin çektiği bu kare gecenin fotoğrafı oldu.

BU YIL BEYAZ SMOKİN

GQ Türkiye Kış 2017 sayısında Men Of The Year kazananlarıyla 48 sayfa çekim ve röportaj gerçekleştirdi. Bugüne kadar hep siyah smokin ve gece kıyafetiyle “MOTY” sayılarında görmeye alışık olduğumuz ünlüler bu yıl kez beyaz giyinerek dikkat çekti.

 

 

GQ TÜRKİYE “MEN OF THE YEAR 2016” CLEAR ANA SPONSORLUĞUNDA ÖDÜL ALACAK İSİMLER:

EN İYİ AKTÖR: KIVANÇ TATLITUĞ

EN BAŞARILI SPORCU: WESLEY SNEIJDER

YILIN ULUSLARARASI STARI: MERT ALAŞ

EN SEVİLEN TV KARAKTERİ: GÖKHAN ÖZOĞUZ

YILIN KONUŞULAN ADAMI: BARIŞ ARDUÇ

YILIN STİL SAHİBİ ERKEĞİ: KAAN BERGSEN

YILIN YÖNETMENİ: OZAN AÇIKTAN

YILIN SIRA DIŞI BAŞARISI: OYUNDA KAL PROJESİ, DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ

YILIN İLHAM VEREN ADAMI: CANER ELER

YILIN YÜKSELEN ŞEFİ: MUSTAFA OTAR

YILIN SANAT ÖDÜLÜ: TANER CEYLAN

YILIN KADINI: CANSU DERE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler