Ana SayfaKimdirGözde Akpınar Kimdir?

İlgili Postlar

Gözde Akpınar Kimdir?

8 Mart günü Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Filli Boya tarafından yayınlanan reklam oldukça dikkat çekti. Reklam sosyal medya siteleri üzerinde en çok paylaşılan içerikler arasında yer alırken özellikle Filli Boya’nın sahibi Gözde Akpınar kimdir şeklinde sorgulamalar da artmaya başladı.

Genç yaşında firmanın başına geçen ve yönetimde söz sahibi olan gözde Akpınar firmanın reklam projeleri ile de yakından ilgileniyor. Özellikle sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda referandumda hayır diyeceğini net bir şekilde belirten Gözde Akpınar düşüncelerini dile getirmekte çekince yaşamıyor. Sosyal medya hesaplarını da sabitlenmiş mesajlarda sürekli hayır şeklinde mesajlar yer alırken Gözde Akpınar son reklam projesi sonrasında çok daha fazla merak edilmeye başlandı.


Bugün Doğan Ünlüler

Gözde Akpınar Kimdir

Babası Celal Akpınar’ın kanser nedeniyle yaşamını yitirmesinden sonra özellikle şirketin başına geçmek zorunda kalan Gözde Akpınar, başarılı bir süreç yürütüyor. 25 yaşında babasını kaybettikten sonra iş hayatına atılan Gözde Akpınar 340 trilyonluk ciroya sahip bir şirketin başında oturuyor. Başlangıçta ailenin diğer üyeleriyle birlikte yönetimde yer alan Akpınar, sonrasında tek başına bu görevi sürdürmeye başladı.

Saint Joseph ve Bilgi Üniversitesi İktisat mezunu olan ünlü iş kadını iyi bir eğitim süreci geçirdi ve kariyerini bu konuda iyi bir şekilde sürdürdü. Şu anda Filli boya markası ile birlikte yüksek başarılara ulaşmış durumda.

Hüseyin Sezgin ile evlenen ve evliliğinden bir çocuğu da olan Akpınar, aile yaşamının yanı sıra iş hayatını da oldukça iyi bir şekilde sürdürüyor. Hayatında babasının çok önemli bir yere sahip olduğunu her fırsatta dile getiren Akpınar, babasının şirkette sürdürdüğü başarısını ve yönetim şeklini devam ettireceğini belirtiyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler