Ana SayfaÜnlülerGoran Bregoviç Türkiye'de Mutlu!

İlgili Postlar

Goran Bregoviç Türkiye’de Mutlu!

Goran Bregoviç, yaptığı özel röportajda Türkiye’de müzik yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. 5 yıldan beri yeni bir albüm çıkarmayan ve bu nedenle hayranları tarafından oldukça baskı altında olan sanatçı, yeni albümle piyasalara giriş yapacak. 3 Letters from Sarajevo adlı albüm üzerinde hazırlıklarını sürdüren sanatçı, oldukça iddialı.

Türkiye’de oldukça ilgi görmesinin kendini mutlu ettiğini söyleyen sanatçı, müziğin Türkiye’ye yakın olduğunu söyledi. Saraybosna doğumlu olması sebebiyle Türkiye’deki insanlarla yakın köklere sahip olduğunu belirten Goran Bregoviç, bu durumun kendisi için de oldukça mutluluk verdiğini ifade etti.

Müzikte Irkçılık Yoktur

Irkçılık gibi durumların müzik alanında olmadığını söyleyen Goran Bregoviç, müziğin tüm bu sorunları ortadan kaldırabilmek adına önemli bir araç olduğunu da belirtti.

Yeni albümünde Türkiye’nin Baki Kemancı gibi önemli isimleri ile çalışan Bregoviç, Türkiye’ye çok alıştığını da gösterdi. Farklı iş ortaklıkları kurarak albüm hazırlığını yürüten sanatçı, böylece Türkiye’ye çok uzak olmayan parçalarıyla yine dinleyenleri etkileyecek.

Kuyumcu Olacak

Müzik hayatı sonrasında kuyumcu olmak isteyen sanatçı, bu tercihiyle de oldukça şaşırttı. Müziği ne zaman

Sanatçı Konser Verecek

İstanbul’da konser verecek olan sanatçı, yeni şarkılarını da seslendirecek. Goran Bregoviç & Bjelo Dugme tarafından verilecek konser bugün 21.00’de Volkswagen Arena’da gerçekleştirecek. Etkinlik öncesinde konsere oldukça ilgi olduğu görülürken, Goran Bregoviç’in yine önceki sahne performansları gibi izleyenlere eşsiz anlar yaşatması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler