Ana SayfaDizilerGönder Gitsin Başlıyor

İlgili Postlar

Gönder Gitsin Başlıyor

Fox TV, “Gönder Gitsin” adlı yeni bir bilgi yarışması ile bu yaz sezonunun açılışını yapacak. Türkiye kanallarında, format bakımından yine bir ilk olacak yarışma programı “Gönder Gitsin”; “Çakallarla Dans” filmlerinden ve “Kertenkele” dizisinden tanıdığımız ünlü oyuncu Timur Acar tarafından sunulacak.

Bu sene, Fox TV’de yayınlanan dizilerin beklenilenden az reyting alması nedeniyle kanal yönetiminin, farklı içeriklerdeki yarışma programlarıyla izleyiciler için alternatif oluşturulmasını uygun buldukları söyleniyor.Bu alternatiflerden “Sıradaki Gelsin” yarışmasına bir diğer seçenek olarak da “Gönder Gitsin” ekranlara merhaba diyecek.

“Gönder Gitsin” adlı yeni içerikteki bir yarışmasının başlayacağı; ilk kez nisan ayında, Mesut Yar’ın Posta gazetesindeki yazısıyla duyulmuştu. Timur Acar’la ilgili olarak da ilk kez bir yarışma programının sunuculuğunu yapacak olması nedeniyle, heyecanlı olduğunu dile getirmişti.  Önümüzdeki günlerde, birçok yaz dizisiyle birlikte ekranlara gelecek olan yarışma programı merakla bekleniyor.

Gönder Gitsin Yarışması, Nasıl Formatta?

Yeni yarışmada, yarışmacı olarak çiftler kabul ediliyor. Sorulan her bir soru için cevaplar dört seçenekli fotoğraflarla yarışmacıya sunulacak. Verilen fotoğraflardan üçü soruya ait konuyla ilgili olup bir tanesi konuyla ilgisiz olarak verilecek. Katılımcılar ise ilgisiz fotoğrafı seçerek doğru cevap vermiş olacak. Bu şekilde ilerleyecek olan yarışma programında, toplamda 10 soru sorulacak. 10. soruyu da doğru cevaplayan yarışmacı büyük ödül olan 150 Bin TL’yi kazanacak.

Yarışma Ne Zaman Başlayacak?

Yeni yarışma programının başlayacağı gün hakkında Fox TV’ce henüz net bir tarih belirtilmedi. Tahminen, şu an gösterimde olan dizilerin sezon finallerinin yapılmasının ardından yarışmanın yayınlanması bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler