Ana SayfaKimdirGökhan Gözükan Kimdir?

İlgili Postlar

Gökhan Gözükan Kimdir?

Survivor 2017 gönüllüler takımının iddialı isimlerinden birisi olmayı başaran Gökhan Gözükan adaya katıldığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çekti.


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor Gökhan Gözükan Kimdir?

30 Eylül 1983 yılında doğan ve İstanbul’da yaşamanın büyük bir bölümünü geçiren Gökhan Gözükan aynı zamanda model olması sebebiyle pek çok kişi tarafından tanınıyor. Modellik yaptığı dönemlerde özellikle iyi bir vücuda sahip olması sayesinde kısa süre içerisinde tanınan ve en çok aranan isimlerden birisi olan Survivor Gökhani, Kaderimin Yazıldığı Gün adı verilen bir televizyon dizisinde de rol olarak ekranlara gelmişti.

Adaya katıldığı ilk günden itibaren yüksek performansı sayesinde şampiyonluk adaylarından birisi olduğunu gösteren Survivor Gökhan, geliştirme sporlarında ve boks alanında da kendini geliştirdi. Böylece atletik bir yapıda olan yarışmacı, yarışlarda da bunun avantajını yaşıyor. Öyle ki pek çok yarışmada güçlü yapısıyla dikkat çeken Survivor Gökhan Gözükan, böylece pek çok yarışta rakiplerine karşı üstün gelmeyi de başarıyor. Özellikle adada yapılan dokunulmazlık oyunlarında arkadaşlarına karşı galip gelmeyi başaran Gökhan, çoğu oyunda birincilik elde ederek daha şimdiden dokunulmazlıkları almayı başardı.

Yarışmanın iddialı isimlerinden birisi olduğu gibi yarışmaya katıldıktan sonra pek çok kişinin takip altına aldığı Gökhan, bu konuda oldukça iyi bir desteğiyle sağladı. Oyuncuların ve sporculuğunun yanı sıra modellik alanında da oldukça iddialı olan Survivor Gökhan, bugüne kadar pek çok farklı etkinlikte yer alarak bu alanda iddialı olduğunu gösterdi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler