Ana SayfaDizilerGizem Karaca Kara Sevda’ya Dahil Oldu

İlgili Postlar

Gizem Karaca Kara Sevda’ya Dahil Oldu

İçimdeki Fırtına dizisi ile ekranlara gelen fakat dizinin final yapmasıyla yeniden projede yer alamayan Gizem Karaca’nın Kara Sevda’da rol alacağı belirtildi.

Uzun zamandan beri Türkiye’nin gündeminde yer alan Kara Sevda da önemli bir transfer heyecanı yaşanıyor. Konu ile ilgili yapılan son resmî açıklamalarda Gizem Karaca’nın diziye dahil olduğu belirtilirken bundan sonraki bölümlerde Gizem Karaca da dizide rol alacak. Diziye transfer olduktan sonra farklı karakterlerde rol alacağı öğrenilen Gizem Karaca özellikle Kara Sevda’da Mercan karakterini canlandıracak.

Mercan Karakterini Oynayacak

61. bölümü ile ekranlara gelecek olan Kara Sevda yeni bölümleri itibariyle Gizem Karaca da ekranlara gelecek ve ünlü oyuncu sevenelriyle ekranlarad buluşiacak. Dizi hakkında yapılan açıklamalarda dizinin yayın hayatına devam edeceği net bir şekilde belirtilirken yeni oyuncu transferlerinin yapılması ile birlikte dizinin daha fazla dikkat çekici ve iddialı bir şekilde piyasaya giriş yapacağı açıklandı.

Televizyonların sevilen yüzlerinden birisi olan Gizem Karaca’nın yapım ekibi ile anlaşma sağlanmış olması bu konuda en çok Gizem Karaca’nın hayranlarını sevindirdi. Geniş bir kitle tarafından takip edilen Gizem Karaca’nın diziye dahil olacağının açıklanması sonrasında sosyal medya üzerinden de oldukça farklı anlar yaşanırken yeni diziye dahil olan ünlü oyuncu bundan sonraki süreç içerisinde Kara Sevda ile ekranlara gelecek.

Gizem Karaca Hakkında

1992 yılında doğan Gizem Karaca eğitimine Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada gibi Farklı ülkelerde tamamladı. Özellikle yabancı dilin en çok iyi olması ve güzelliğiyle dikkat çeken Gizem Karaca kısa süre içerisinde bu alana yöneldi ve daha sonrasında dizilerde rol almaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler