Ana SayfaDizilerGerçeğin Peşinde Başlıyor!

İlgili Postlar

Gerçeğin Peşinde Başlıyor!

Hayatın zorlukları, mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına yayınlanan programlar ekranlarda oldukça dikkat çekerken benzer bir program TV 8’de başlıyor.

Gerçeğin Peşinde Bugün Başlıyor

Gerçeğin Peşinde adıyla yayınlanacak olan program 29 Mayıs Pazartesi gününden itibaren her gün ekranlara gelecek. Yayınlanacak olan program saat 17.00 itibarı ile ekranlara gelecek ve böylece özellikle akşam kuşağında izleyenlere alternatif bir program sunulacak.

Gerçeğin Peşinde adıyla duyurulan programın en dikkat çeken yanlarından bir tanesi ise programın sunuculuğunun Serap özgü tarafından yapılacak olması. Uzun zamandan beri ekranlardan uzak kalan Serap Ezgü, yeni projesi ile birlikte yeniden ekranlara gelmenin sevincini yaşatacak. Program dahilinde cinayetler, kayıplar, aydınlanmayan gizli olaylar, özel uzmanlar ile yeniden ele alınacak.

Özellikle yıllardan beri ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert konseptinde olacak programın dikkat çekmesi bekleniyor. ayrıcaGerçeğin Peşinde programının yayınlanacağı saat bu konuda daha da dikkat çekici. Hafta içi her gün saat 17.00 itibariyle ekrana gelecek olan programın, aynı zamanda bu konuda dikkat çekmesi bekleniyor. Yeni program ile ilgili uzun zamandan beri tanıtımlar yapılırken bu tanıtımlarda Serap Ezgü’nün yeniden ekranlara gelecek olması da oldukça dikkat çekiyor. Bu kapsamda yeni bölümünün ilk defa yayınlanmasının ardından programın yüksek izlenme oranlarına ulaşması mümkün görünüyor.

Bugüne kadar yer aldığı programlarda iyi bir performans sergileyen ve ekranların sevilen yüzlerinden birisi olmayı başaran Serap Ezgü, aynı zamanda programın dikkat çekmesindeki en önemli etkenlerden birisi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler