Ana SayfaDedikoduGenç Şarkıcı Ediz’ in Tanınan Sevgilisi

İlgili Postlar

Genç Şarkıcı Ediz’ in Tanınan Sevgilisi

Genç Şarkıcı Ediz’ in Tanınan Sevgilisi

Edis’ in yeni sevgilisine bakın kız arkadaşı çok tanıdık…

Magazin basınını karşılarında görüp biranda flaşlar patlayınca yüzleri asılan, arkadaşlıklarıyla ilgili soruları da yanıtsız bırakan gençler, hızlı adımlarla bir taksiye binip Ortaköy’deki Ruby adlı kulübe geçti.

Berfin Erdoğan ve Edis, Kenan Doğulu’ nun geçen ay Harbiye Açıkhava’ da verdiği konseri birlikte izlemişti.

Kendi yazdığı şarkılarıyla son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Edis, 1990, Londra doğumlu. 4 yaşından beri ilgilendiği müzik, onun başarısındaki en büyük etken elbette! İstanbul onun için aynı zamanda müzik dünyasına giriş demekti; fakat bu o kadar da kolay olmadı! Bunun üzerine oyunculuk ajanslarına başvurdu Edis.

Oyunculuk yaptığı sırada gittiği bir karaoke barda şarkı söylerken dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor ve mucize gerçekleşiyor onun için!Menajeri sayesinde önce Kenan Doğulu ile çalışmalar yapıyor, ardından Soner Sarıkabadayı ve Ozan Çolakoğlu ile tanışıyor! Sonrası mı? “Benim Ol” single’ ı ile müzik listelerini yerle bir ediyor! Sadece orayı değil, bizim kalbimizi de kazanıyor!

BERFİN ERDOĞAN ŞU AN NE YAPIYOR?
1996 doğumlu olan Berfin Erdoğan, instagram’ ı sık kullanan isimlerden biri. Yılmaz Erdoğan’ın Sanem Oktar ile evliliğinden olan Berfin magazin gündeminde pek yer almıyordu. Fakat son dönemin en çok beğenilen isimlerinden biri olan Edis ile sevgili olan Berfin, bir anda magazincilerin ilgi odağı oldu. Yemek yapmayı çok seven ve aşçılık mezunu olan Berfin, dünyayı gezmeyi de ihmal etmiyor.

Babası Yılmaz Erdoğan konuyla ilgili açıklama yapmasa da Berfin’in magazin gündeminden uzak kalmasını istediğini her fırsatta dile getiriyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler