Ana SayfaDedikoduGelin adayı Hanife, yine ekranlara veda etti!

İlgili Postlar

Gelin adayı Hanife, yine ekranlara veda etti!

İzdivaç programının son zamanlarda gündemden düşmeyen, her hareketi ile olay yaratan gelin adayı Hanife hanım, yine veda etti. Damat adayına bir mektup bırakan Hanife hanım, hem izdivaç programına hem de aşkı Serkan beye veda etti. Detaylar haberimizde…

Zuhal Topal’ın sunumu ile Star TV ekranlarında yayınlanan izdivaç programının popüler gelin adayı Hanife hanım, yine bir veda ile gündeme geldi. Zaman zaman ekranlara veda etmesi ya da geri dönmesi ile, zaman zaman yaşadığı aşklar ile gündeme gelen Hanife hanım, yine ekranlara veda etti.

Hanife hanım, daha geçen hafta döndüğü izdivaç programına ve aşk yaşadığı Serkan beye bir mektup bırakarak veda etti. Hanife hanım, mektubunda “Seninle arkadaş kalamam. Yollarımızın ayrılmasının ardından seninle aynı yerde farklı yöne yürüyemezdim. Şimdi gidiyorum sensiz bir yolda hayata yeniden başlıyorum. Yine de yapamadığım her şey için teşekkür ederim.” dedi. Hanife hanımın kendisine bıraktığı veda mektubunu yayın sırasında okuyan damat adayı Serkan bey duygulandı.

Hanife hanım, geçtiğimiz hafta yine ekranlara veda etmişti. Ancak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde önceden aşk yaşadığı damat adayı Serkan beyin “geri dön” çağrısı ile tekrar yayına geri dönmüştü. Hanife hanımın ekranlara vedası fazla uzun sürmedi.

Geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde eğlendiği görüntüler ortaya çıkan ve bu nedenle eleştirilen Hanife hanım, veda mektubu bırakarak ekranlara yeniden veda etti.

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler