Ana SayfaDedikoduGelin adayı Hanife, sırra kadem bastı!

İlgili Postlar

Gelin adayı Hanife, sırra kadem bastı!

Zuhal Topal’ın popüler gelin adayı Hanife hanım, daha önce başka bir gelin adayı ile yatakta çekilmiş görüntüleri ortaya çıkan damat adayı Birkan beyle tartıştıktan sonra ortadan kayboldu. Hanife hanım, tartışmanın ardından yayına çıkmadı. Detaylar haberimizde…

Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programının en çok anılan isimlerinden biri olan Hanife hanım ortadan kayboldu. Programda uzun zamandır evlenmek için eş adayı arayan, ancak gelen hiçbir talibini beğenmeyen ve geri gönderen Hanife hanım yayına çıkmıyor.

Hanife hanım, birkaç gün önce yayınlanan bölümde geçtiğimiz aylarda başka bir gelin adayı ile yatakta çekilmiş görüntüleri ortaya çıkan ve bu haberle gündeme gelen damat adayı Birkan bey ve annesi ile tartışmıştı. Birkan bey, programda “Kendisine talip olmamı istedi.” demişti. Birkan beyin bu sözlerine çok öfkelenen Hanife hanım, “Esmira her gün size geliyor. Bunu çok iyi biliyorum.” demişti.

Hanife hanım, Birkan bey ve annesi ile canlı yayında yaşadığı tartışma sonrası dört gün boyunca yayına çıkmadı. İzleyiciler, Hanife hanımın akıbetini merak ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler