Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (06.08.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (06.08.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

 

Çocuklar Duymasın’ın Yapımcısından FETÖ Açıklaması

Çocuklar Duymasın’da gösterilen FETÖ’nün yurt dışındaki okullarını anlatan Barış Köprüleri isimli kitap tartışmaya neden oldu. Sosyal medyada tepki çeken kitapla ilgili Yapımcı Birol Güven açıklama yaptı ve özür diledi.

 

Banu Alkan bombayı patlattı: Bülent Ersoy erkekken bana asılmıştı

Banu Alkan hakkında olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre; Banu Alkan şu sıralar Dünya Güzellerim programında kavga ettikleri haberleri ile gündemde olduğu Bülent Ersoy’un erkek olduğu dönemde kendisine asıldığını söyledi.

 

İrem Derici’nin Durumuna Ünlülerden Tepki Geldi

Geçtiğimiz günlerde İrem Derici’nin rahatsızlandığı haberi kısa süre içerisinde gündeme gelirken, bu durum hakkında ünlü isimlerin yaptığı değerlendirmeler dikkat çekti. İrem Derici’nin yaşadığı rahatsızlık tam olarak öğrenilmeden yapılan bu değerlendirmeler tepki çektiği gibi aynı zamanda pek çok sosyal medya kullanıcısından da destek gördü.

 

Sabriye’yi çıldırtacak büyük şok, Adem Tuğçe ile aşk yaşıyor!

Survivor 2017 yarışmacıları Adem Kılıççı ve Tuğçe Melis Demir samimi görüntüleri ile gündeme geldi. Aralarındaki samimiyet dikkat çeken Adem ve Sabriye’nin aşk dedikoduları Sabriye’yi çıldırtacak cinsten.

 

Pınar Altuğ açıkladı: Ateşli bir kadınım. Sarışınım, uzun bacaklarım var

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, özel hayatına dair merak edilenleri anlattığı bir röportaj verdi. Altuğ, ateşli bir kadın olduğunu ve cinselliğin hayatta çok önemli olduğunu itiraf etti.

 

Kalp Atışı Dizisi Tepki Çekti

Show TV’de yayınlanmaya başladıktan sonra kısa süre içerisinde dikkat çeken ve ekranların yeni doktorlar dizisi olarak kabul edilen Kalp Atışı, dizdeki bazı detaylar nedeniyle eleştirilerin odağında yer alıyor.  Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısı ile birlikte Kalp Atışı için yaşanılan endişeler dile getirilirken dizideki benzer durumun devam etmemesi istendi.

 

Meryem Dizisi İlk Bölümde Sınıfta Kaldı

Kanal D’de geçtiğimiz akşam ilk bölümü ile ekranlara gelen Meryem Dizisi, ilk bölümüyle beklentileri karşılayamadı. Uzun zamandan beri tanıtımları ile dikkat çeken dizinin yayına başladığı ilk bölümü ile yüksek bir izlenme oranına ulaşması bekleniyordu. Fakat Meryem dizisi bu noktada beklentilerin altında kaldı.

 

Rafet El Roman Kızlarına Rest Çekti

Bugüne kadar yaptığı açıklamalarıyla dikkat çeken Rafet El Roman, kızlarına resti çekti. Kızları annesinin yanında İstanbul’da kalma istese de Rafet El Roman kızlarına yönelik yaptırım uyguladı. Gelen iddialara göre kızlarının baskılarına karşı etkileyemeyen Rafet El Roman, kızlarına Londra’ya dönmesi noktasında kesin bir talimat verdi.

 

Köpekleri ile yatakta selfie çeken Miley Cyrus açıkta kalan göğüslerine efekt verdi!

Türkiye’de adında “yine çıplak” manşetleriyle haberlerini okuduğumuz dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus bu seferde yatakta çırılçıplak halde 3 köpeği ile Selfie çekti. Sosyal paylaşım platformu İnstagramdan paylaştığı fotoğrafı anında binlerce kişi beğenirken fotoğrafta dikkat çeken bir durum vardı. Miley Cyrus, açıkta kalan göğsünü çiçek emojisi koyarak kapatıyordu.

 

Çitos Efe İzlenme Rekorları Kırıyor!

Son zamanların en çok sevilen, minik ve tatlı yüzü Çitos Efe sosyal medyadaki videolarından sonra televizyon ekranlarının da yeni fenomeni oldu. Çitos Efe Koçyiğit; neşeli dansları, sevimli tavırları ve sempatik konuşmalarıyla herkesin gönlünde taht kurdu.

 

Geçen Haftanın En Çok İlgi Çeken Haberleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler