Ana SayfaKültür ve Sanat"Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı neden yayından kaldırıldı? İşte yanıtı...

İlgili Postlar

“Gece Gölgenin Rahatına Bak” şarkısı neden yayından kaldırıldı? İşte yanıtı…

Yılın en popüler şarkıları arasında yer alan Gece gölgenin Rahatına Bak şarkısının YouTube’den silinmesi hakkında açıklama yapıldı. Milyonlarca kez izlenen şarkıyı seslendiren Çağatay Akman, şarkının yayından kaldırılması hakkında bilgi verdi. İşte detaylar…

Yayından kaldırılması şoke etti

YouTube’de 240 milyon izlenme oranına sahip olan yılın en popüler şarkılarından biri Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısının yayından kaldırılması büyük ses getirdi. Şarkının dinleyicileri, şarkının bir anda YouTube’den silinmesi karşısında şoke oldu.

Beklenen açıklama Çağatay Akman’dan geldi

Sevilen şarkı ile ilgili çalıntı olduğu iddiaları ortada gezerken, şarkıyı seslendiren genç şarkıcı Çağatay Akman konuk olarak katıldığı Duymayan Kalmasın isimli magazin programında konu hakkında merak edilen açıklamayı yaptı.

Şakının tüm haklarını aldık

Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısının tüm haklarını aldıklarını ifade eden Çağatay Akman, “Anna RF adına biri sahte bir hesap açmış ve 500 farklı adresten e-mail göndermiş. Bu şarkının aslı Güllü’nün söylediği ‘Her şeyim oldun’ isimli parçadır. Bunun bestesi de Mehmet Ali Sezer’e aittir. Bizim olanı tekrar  Türkiye’ye getirdim diye hırsız oldum. Ben telif ücretini Mehmet Ali Sezer’e ödedim.” diye konuştu.

Yeniden YouTube’de yayınlanacak mı?

Konu hakkında en çok merak edilen YouTube’de yeniden yayınlanmaya başlayacak mı? sorusuna da yanıt veren genç şarkıcı, “Youtube çok büyük bir platform. Şarkı şu anda inceleniyor ve en kısa sürede yayında olacaktır.” açıklamasını yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler