Ana SayfaKültür ve SanatMüzik'Gece Gölgenin Rahatına Bak' Klibi Yeniden Youtube’ta

İlgili Postlar

‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ Klibi Yeniden Youtube’ta

Çağatay Akman tarafından seslendirilen ve sanatçının ilk şarkısı olarak oldukça dikkat çeken Gece Gölgenin Rahatına Bak, yeniden YouTube platformunda yayınlanmaya başladı.

Yeniden Gündemde

Son dönemlerin en çok konuşulan şarkıcılarından birisi olan Çağatay Akman’ın özellikle şarkıdaki bazı melodilerin farklı eserler ile benzemesi nedeniyle şarkısı YouTube’dan yayından kaldırılmıştı. Yabancı bir grup tarafından yapılan telif ihbarı nedeniyle YouTube sisteminden kaldırılan şarkı hakkında özellikle Türkiye’de çok farklı tartışmalar yapılmış ve Çağatay Akman hakkında farklı iddialar gündeme getirilmişti. Çağatay Akman ve şarkının yapımcısı olan 2645 Records yaşanan bu iddialar sonrasında konu ile ilgili girişimlerde bulunulduğu ve şarkının yeniden YouTube üzerinden yayınlanacağını söylemişti.

Ve Şarkı Yeniden Yayında

Geçtiğimiz gün yapılan açıklamalarda ise özellikle şarkının yeniden YouTube üzerinden dinlenebileceği ifade edildi. Yaklaşık 15 günlük bir kesintinin ardından Çağatay Akman ve 2645 Records tarafından yayınlanan şarkı yeniden YouTube üzerinden aynı şekilde dinlenmeye başladı.

Yapım Şirketi Tepkili

Şarkının yeniden YouTube üzerinden yayınlanmaya başlaması üzerine konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan 2645 Records, özellikle gündemde yer alan iddialara sert bir tepki gösterdi.

Mehmet Ali Sezer tarafından 1994 yılında oluşturulan melodinin tüm telif haklarının alındığı ve bununla ilgili tüm belgelerin de hazır olduğunu ifade eden yapımcı şirket, bu konudaki çalıntı ya da benzer ithamlarda bulunan kullanıcılara ve kişilere ciddi tepki göstererek bu eleştirilerin maksadını aştığını söyledi.

Yapılan basın açıklaması ile birlikte konu ile ilgili tüm tartışmalar son bulurken, özellikle şarkının yeniden YouTube üzerinden yayınlanmaya başlaması telif noktasındaki sorunların da net bir şekilde çözüldüğünü gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler