Ana SayfaÜnlülerGarsonluktan Oyunculuğa Başarı Hikayesi: Selin Dumlugöl

İlgili Postlar

Garsonluktan Oyunculuğa Başarı Hikayesi: Selin Dumlugöl

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Aşk Ve Mavi dizisinde rol alan Selin Dumlugöl hayatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özellikle küçük yaştan itibaren oyunculuk için büyük mücadele verdiğini ve hiçbir zaman bu amacından vazgeçmediğini söyleyen Selin Dumlugöl garsonluk yapmasına rağmen bir gün keşfedileceğine inandığını söyledi. Konservatuar sınavlarına kazanamadığı için oyunculuk kariyerine eğitimli bir şekilde başlayamayan Selin Dumlugöl, yemek servisi yaparken keşfedildiğini ve daha sonrasında oyunculuğun kapılarının aralandığını söyledi.

Aşk Ve Mavi’de Çok Sevildi

Aşk ve mavi dizisi ile Türkiye’nin daha yakından tanıdığı ünlü isim, özellikle dizideki başarılı performansı ve güzelliğiyle kısa süre içerisinde dikkat çekti. Özellikle genç yaştan itibaren oyuncu olmak istediğini söyleyerek bu konuda ne kadar çok hırslı olduğunu da dile getiren güzel oyuncu, küçük yaştan itibaren tek amacının oyunculuk olduğunu ve sonunda hayatının amacına ulaşmaktan dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi. Özellikle konservatuar sınavlarını kazanabilmek adına yoğun bir şekilde çalıştığını söyleyen başarılı oyuncu, çok yoğun çalışmasına rağmen sınavları kazanamadığını fakat pes etmediğini söyledi. Aşk Ve Mavi dizisi için özel bir çekim yapıp gönderdiğini söyleyen başarılı oyuncu, yapım ekibinin kendisini beğendiğini ve kendisini arayarak dizi için seçildiğini söylediğini belirtti.

Bu müjdeli haber ile birlikte hayatında yeni bir döneme başlayan Selin Dumlugöl, aynı zamanda ilk döneminde oldukça zorlandığını söyledi. İlk çekim günlerinde oldukça tedirgin olduğunu fakat diğer oyuncu arkadaşlarının kendisine destek verdiğini belirten Selin Dumlugöl, böylece kısa süre içerisinde çekim ortamına alıştığını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler