Ana SayfaDizilerFox TV ile Kanal D arasında Barıştırma Savaşı

İlgili Postlar

Fox TV ile Kanal D arasında Barıştırma Savaşı

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Köşe yazısında yazdığı yeni yazısıyla oldukça dikkat çekti.

Özellikle Fox TV ve Kanal D arasında format kavgasının yaşandığını söyleyen Ali Eyüboğlu, bu açıklamaları ile tüm gözleri kanallara çevrilmesine neden oldu. Kanal D’de yayınlanan ve oldukça dikkat çeken Kısmetse Olur programında sunucu olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Seda Akgül’ün Fox TV’ye transfer olacağı uzun zamandan beri konuşuluyordu.

FOX TV’de Yuvamız Yıkılmasın isimli bir barıştırma programını sunması beklenen kanallar arasında sorun yarattı ve özellikle Fox TV ile Kanal D arasında barıştırma programı yayınlama noktasında ciddi tartışmaların yaşamaya başladığı belirtildi. Özellikle Seda Akgül tarafından sunulacak programın formatının Fox TV ile Kanal D’yi karşı karşıya getirdiğini söyleyen Ali Eyüboğlu, bu konuda hala kesin bir sonuca ulaşılamadığını söyledi.

Kaynaklar Çok Sağlam

Ali Eyüboğlu kendisine çok ciddi kaynaklardan istihbaratlar geldiğini söylerken, Karga film tarafından Kanal D’ye evliliklerinde sorun yaşayan kişilerin sorunlarının çözülebilmesi ve evliliklerin kurtulabilmesi adına özel bir programın hazırlanmasını teklif ettiği belirtildi. Kanal D yönetimi ise Gel Barışalım adlı bir program için gerekli olan başvuruları yaparken deneme çekimlerine başlanacağı belirtildi. Üstelik yeni programı sunucusu dahi hazırdı ve Hande Ataizi bu programı sunacaktı. Bu gelişmeler yaşanırken Fox TV’nin de Seda Akgül’ün transfer ederek Yuvamız Yıkılmasın adlı bir programa başlayacağı duyuruldu. Bunun haberini alan Kanal D ise özellikle formatın Kanal D ye ait olduğunu söyleyerek Fox TV’ye uyarı yaptı. Böylece 2 kanal arasında gerginlik yaşanmaya başladı.

Gelişmeler Resmen Onaylandı

Kanal D yönetimi ve Fox TV yaşanan olayı doğrularken özellikle Fox’un Genel Müdürü Cenk Soner konuyla ilgili basına bir açıklama yaptı. Kanal D’nin kendilerini ihbar çektiğini söyleyen Fox TV genel müdürü Cenk Soner özellikle konseptinin benzer olduğunu fakat formatın ve içeriğin hiçbir şekilde aynı olmadığını söyledi. Genel müdür tarafından yapılan bu açıklamalar ile birlikte gündemdeki tüm iddiaları onaylayan Fox TV genel müdürü Cenk Soner, FOX TV’de yeni programının yayınlanacağını da net bir şekilde duyurdu. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde yaşanacak yeni gelişmeler 2 kanal arasında daha ciddi tartışmaların yaşanmasına neden olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler