Ana SayfaDizilerFi Yeni Bölümleri 19 Mayıs’ta

İlgili Postlar

Fi Yeni Bölümleri 19 Mayıs’ta

Fi dizisi 19 Mayısta yeni bölümüyle yayınlanacak. Fi dizisi için özellikle 8. ve 9. Bölüm merak edilirken, beklenen bölümler ile ilgili fragman paylaşıldı. Dizi için paylaşılan fragmanda özellikle Can Manay ile Duru arasında yaşanan ilişkinin çok daha net bir şekilde ortaya çıktığı görülürken, Duru’nun bu durumdan haberdar olduktan sonra oldukça rahatsız olduğu ve Can Manay’dan uzaklaşmaya çalıştığı görüldü.

Serenay Sarıkaya Çok Konuşulacak!

Yeni bölümde Duru karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya ile Deniz karakterini canlandıran Mehmet Günsür arasında yaşanan sevişme sahneleri de fragmanın en dikkat çeken bölümlerinden birisi oldu. Bugüne kadar yeni dizi ile ilgili paylaşılan fragmanlar ve yayınlanan bölümlerde özellikle karakterlerini dizide rol icabı sevişmesi gündem olmuştu. Özellikle Serenay Sarıkaya’nın Kerem Bursin ile ilişki içerisinde olması, gözlerin sık sık Kerem Bürsin e çevrilmesine neden oldu.

Serenay Sarıkaya konu ile ilgili yaptığı açıklamada Kerem Bursin ile arasında iş konusunda böyle bir sorunun olamayacağını söylese de oldukça iddialı ve cömert sevişme sahnelerini yayınlanmaya devam ediyor. Bu durum tartışmaların da gündeme gelmesine neden oluyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında da benzer görüntüler dikkat çekerken Kerem Bursin’in konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Bugüne kadar sadece internet üzerinden yayınlanarak dikkat çekmeyi başaran Fi dizisi önümüzdeki günlerde benzer bir şekilde ekranlarda yayınlanmaya devam edecek. 8. ve 9. Bölümlerin aynı gün yayınlanacağının duyurulması, beklentileri daha da arttırırken 19 Mayıs günü gündem yeniden Fi dizisi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler