Ana SayfaDiziler“Fi En Çok Ozan Güven'e Yaradı”

İlgili Postlar

“Fi En Çok Ozan Güven’e Yaradı”

Son dönemlerde en çok konuşulan dizilerden bir tanesi Fi olurken, Fi için Mesut Yar oldukça ilginç bir yazı kaleme aldı. Bugüne kadar gündeme gelen haberlerde ve yayınlanan fragmanlarda daha çok Ozan Güven’in ön planda olduğunu söyleyen Mesut Yar, “Fi, en çok Ozan Güven ’e yaradı” dedi.

“Yeniden Doğdu”

Son dönemlerde bazı film projeleri dışında ekranlarda çok fazla görülmeyen oyuncu için yeniden doğdu gibi değerlendirmeler yapan Mesut Yar, kaleme aldığı yazı ile bugünün en dikkat çeken isimlerinden birisi oldu.  Posta Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan Mesut Yar’ın kaleme aldığı “Görmezden Gelinebilir mi?” başlıklı yazısında, oldukça tartışılacak ifadelere de yer verilirken, özellikle Ozan Güven’in bu açıklamalara karşı cevap vermesi bekleniyor.

Özellikle dizi için en çok konuşulanlar arasında sevişme sahneleri de yer alıyordu. Bu sahnelerin çoğunda Ozan Güven de görülürken hem bu sahneler hem de dizide Ozan Güven’in daha fazla görülmesini değerlendiren Mesut Yar, dizinin Ozan Güven için çok daha iyi olduğunu söyledi.

PR Yaptı!

Usta oyuncunun istese bile bu kadar reklam yapamayacağını söyleyen Mesut Yar, açıklamalarının abartılı bulunmaması gerektiğini de vurguladı. Usta televizyoncu tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında özellikle sosyal medya üzerinden farklı tartışmalar yapılırken, eleştirilere şu ana kadar dizi ekibinden ya da Ozan Güven’den bir açıklama gelmedi. Fakat oldukça dikkat çeken ve eleştiri odaklı olan bu açıklamalara cevap yayınlanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler