Ana SayfaDizilerFi Dizisi Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Fi Dizisi Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

1 Mart tarihinde ilk 3 bölümün de yayınlanması ile tüm dikkatleri üzerine çeken Fi dizisi için şu anda en çok merak edilen soru: “Fi dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?”

Bu sorunun yanıtı ile ilgili bugüne kadar çok farklı iddialar gündeme gelse de artık çok daha net bilgiler gündemde. Açıklamalar göre ilk 3 bölümün ardından yeniden 3 bölüm olarak yayınlanacak Fi dizisi yeni bölümleri 21 Nisan tarihinde izleyiciler ile buluşacak. Önceki bölümlerde olduğu gibi Fi dizisi yeni bölümü yeniden PuHu TV üzerinden paylaşılacak ve izleyenler  yeni bölümünü PuHu TV aracılığı ile izleyebilecek.

İddialı Kurgu, İddialı Dizi Fi

Özellikle ilk tanıtımların yapılmaya başlanması ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fi Dizisi , Ay Yapım’ın yapımcılığında önemli bir başarıya imza atmış durumda. Başarıda Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonat gibi başarılı oyuncaların payı da büyük olurken, çekim teknikleri ve diziye özel kurgular oldukça dikkat çekmiş durumda.

Yayınlanan ilk 3 bölüm sonrasında sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden olan Fi için yayınlanacak diğer bir 3 bölüm, bu ilgiyi daha da arttıracak. Film özellikleinternet üzerinden yayınlandığı için sansürsüz ve çok daha iddialı. Öyle ki dizideki küfürler, açık sözler sansürsüz bir şekilde yayınlanırken, sevişme sahneleri de oldukça dikkat çekici. Tüm bu detaylar göz önünde bulundurulduğunda Fi dizisi için önümüzdeki günlerde çok daha parlak bir dönemin yaşanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler