Ana SayfaDizilerFi Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte 4. 5. Ve 6. Bölümde...

İlgili Postlar

Fi Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte 4. 5. Ve 6. Bölümde Yaşanacaklar!

Fi dizisi yeni bölüm fragmanı ile uzun zamandan beri merak uyandırırken, beklenen fragmanlar nihayet yayınlandı. PuHu TV üzerinden paylaşılan son fragmanlarda Fi dizisi 4. 5. Ve 6. Bölüm fragmanları birlikte gösterildi. Özellikle diziyi takip eden kişiler tarafından oldukça ilgi gösterilen dizinin fragmanlarının yayınlanması, yeni bölümlerin yayınlanması için de ilk işaret oldu.

Fi Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Dikkat Çekti

Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra kısa sürede fragman dikkat çekerken, sosyal medyada da dizi yeniden konuşulmaya başlandı. Fragman ile birlikte dikkat çeken diğer bir detay ise dizinin yeniden 3 bölüm ile yayınlanacak olması. Bu bakımdan Fi dizisini yayınlanması ile birlikte kişiler 4. 5. ve 6. bölümü arka arkaya izleyebilecek.

Fi dizisi 4. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Fi dizisi yeni bölüm fragmanı sonrasında özellikle yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı daha da merak edildi. Fragmanlarda olayların giderek geliştiği ve karakterlerin birbirine karşı farklı duygular besmeleye başladığı görülürken, dizinin 21 Nisan tarihinde yayınlanacağı öğrenildi.

Cem Yılmaz Ekibe Dahil Oluyor!

Fi dizisi için yapılan açıklamalarda heyecan yaratan bir gelişme de yaşandı Ozan Güven, Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsur gibi çok önemli başrollerin yer aldığı dizide konuk oyuncu olarak Özge Özpirinçci oynuyordu. Yeni açıklamalara göre dizinin ilerleyen bölümlerinde konuk oyuncu olarak Cem Yılmaz da rol alacak. Cem Yılmaz’ın yeni dizide yer alacak olması aynı zamanda dizinin reklamı açısından da çok önemli. Öyle ki bugüne kadar Cem Yılmaz hiçbir dizide yer almamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler