Ana SayfaDizilerFi dizisi televizyon ekranında yayınlanacak. Peki hangi kanalda, ne zaman başlayacak?

İlgili Postlar

Fi dizisi televizyon ekranında yayınlanacak. Peki hangi kanalda, ne zaman başlayacak?

İnternet yayını ile izleyicisiyle buluşan Fi dizisi, yeni sezonda televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizinin cesur sahneleri montajlanarak ekrana gelecek. Ancak, cesur sahneler montajsız olarak yine internetten yayınlanmaya devam edecek. Peki Fi dizisi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Cesur sahneleri ile sık sık gündeme gelen internet dizisi Fi, yeni sezonda SHOW TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacağı iddia edildi. Dizide çok konuşulan cesur sahnelerin televizyon ekranlarında yayınlanırken montajlanacağı, ancak internet yayınında montajlanmadan yayınlanmaya devam edeceği söyleniyor.

Fi dizisi hangi kanalda ve ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, ‘Fi Hangi Açık Kanalda?’ başlıklı yazısı ile detayları verdi. İşte Koloğlu’nun o yazısı:

“İnternet ortamı için çekilen dizilerin, açık kanallarda da yayınlanması gündeme geldi. İlk örnek ‘Masum’, Kanal D’de yayınlanacak. Ama asıl sürpriz, ‘Fi’ dizisiyle ilgili. Kuşlar dedi ki, ‘Bu diziyi Show TV aldı.’ Dizinin sanat yönünden çok erotik tarafı konuşuldu. ‘O ne sahneler?’ durumu. ‘Peki bu sahneler ne olacak açık kanalda?’ diye sordum. “Her sahneyi iki farklı şekilde çekiyorlar” cevabı geldi. Ben de ister istemez, ‘Millet şimdi merak edecek. Yayınlanırsa burası kesilmiş, orası uçmuş diye haberler çıkacak’ dedim. ‘İlginç olan da bu zaten’ yanıtını aldım.”

Serenay Sarıkaya ayrılık dedikodularını yalanladı

Fi dizisi oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya, bir süredir sevgilisi Kerem Bursin ile ayrıldığı dedikoduları ile gündeme geliyordu. Serenay Sarıkaya, dün akşam sevgilisi Kerem Bürsin ile İstinyePark’ta görüldü. Sarıkaya, ayrılık dedikodularına bu şekilde son noktayı koyarken, Fi dizisi oyuncu kadrosundan ayrılacağı dedikodularına da yanıt verdi. Sarıkaya, “Kesinlikle yalan, öyle bir durum söz konusu değil.” diye konuştu.

Fi dizisi büyük bir merakla bekleniyor…

Serenay Sarıkaya kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler