Ana SayfaDizilerFi Dizisi Karakterleri Kim? Hangi Oyuncu Hangi Rolde?

İlgili Postlar

Fi Dizisi Karakterleri Kim? Hangi Oyuncu Hangi Rolde?

Puhu TV’de yayınlanmaya başlayan Fi dizisi karakterleri ile de oldukça popüler durumda. Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çeken ve yüksek izlenme oranları alan Fi, aynı zamanda karakterleriyle de özel bir yapım olarak ön plana çıkıyor.

10 Mart 2017 tarihinde ilk tanıtım yayınlanan ve daha sonrasında dikkat çekerek sosyal medyada dahi gündem olmayı başaran Fi, 31 Mart 2017 tarihinde ilk bölümüyle yayınlandı. Sadece PuHu TV üzerinden yayınlanan dizide, sponsorluklar sayesinde farklı bir reklam stratejisi yürütülüyor.

Fi Dizisi Karakterleri

Fi dizisi karakterleri arasında, özelikle her bir karakterin kendine has özellikleri olması ve hayata dair farklı önemli anların vurgulanması dikkat çekiyor. Ana karakterlerin yanında yardımcı karakterler ve misafir oyuncularla zengin bir kadrosu bulunan dizide ana karakter ve ön plana çıkarılan isim Ozan Güven’in canlandırdığı Can Manay.

Ozan Güven Kimdir?

Fi Dizisi Can Manay Kimdir?

Dizide psikiyatrist olarak tanıtılan Fi Dizisi Can Manay karakteri, mesleğinin yanı sıra bir televizyon programında sunucu olarak çalışıyor. Çok dikkat çeken ve yüksek izlenme oranlarına ulaşan programı sayesinde tüm Türkiye’de tanınan Can Manay, aşk ilişkilerinde ise oldukça karışık. Geçmiş hayatında psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Can Manay, özelikle Duru ile tanıştıktan sonra yeniden geçmişiyle yüzleşir ve hikaye Can Manay’ın Duru’ya duyduğu aşk ile birlikte gelişir.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Fi Dizisi Duru Kimdir?

Konservatuar okuyan ve dansa aşık olan Duru, Serenay Sarıkaya ile ekranlara geliyor. Güzelliği ile herkesi etkileyen ve dikkat çeken Duru, sahnede dans etmeyi çok seviyor. Deniz ile uzun zamandan beri ilişki yaşayan Duru, bu konuda zaman zaman sorunlar yaşar. Özellikle Can Manay ile tanışması, hayatında yeni bir dönemin başlayacağının da ilk sinyallerini vermeye başlar.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Fi Dizisi Özge Egeli Kimdir?

Gazeteci olarak çalışan Özge Egeli, özelikle ilk bölümlerden itibaren Can Manay’a karşı oldukça stresli bir dönem yaşadı. Hırslı ve azimli bir gazeteci olduğu gibi özellikle Can Manay ile tanıştıktan sonra tek amacı Can Manay’ın geçmişinde herkesten saklanan sırrını ortaya çıkarmaktır.

Fi Dizisi Deniz Kimdir?

Mehmet Günsür’ün canlandırdığı Deniz karakteri, dans gösterisi hazırlayan bir kişi olarak karşımıza çıkıyor. Dizide Duru ile yaşadığı tutkulu aşkı ve mutlu birlikteliği olan Deniz, özellikle Can Manay’ı tanıdıkça rahatsızlık duymaya başlar.

Mehmet Günsür Kimdir?

Fi Dizisi Bilge Görgün Kimdir?

Üniversitede ders veren Can Manay’ın aynı zamanda akademik bir yönü de vardır. Psikoloji sınıfındaki öğrencilerden birisi olan Bilge Görgün ise Can Manay’ın hayatına dahil olacak önemli karakterlerden birisidir.

Büşra Develi Kimdir?

Bu ana karakterlerin yanı sıra Eti adında bir doktor, Sadık adında bir iş adamı, Özge Özpirinçci tarafından canlandırılan Sıla adlı bir karakter daha ön plana çıkmaktadır.

Dizide özelikle aşk ve cinsel ilişkiler oldukça ön planda tutulduğu gibi karışık ilişkiler içerisinde yaşama ve altın orana dair önemli mesajlar verilmektedir.

Özge Özpirinçci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler