Ana SayfaDizilerFi Dizisi 31 Mart’ta Başlıyor!

İlgili Postlar

Fi Dizisi 31 Mart’ta Başlıyor!

Güçlü kadrosu ile uzun zamandan beri tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fi dizisi, 31 Mart tarihi itibariyle ilk bölümü ile ekranlarda yer alacak.

Özellikle Vodafone TR hesabı üzerinden yapılan paylaşımlar ile birlikte dizinin başlangıç tarihi ile ilgili detaylar paylaşılırken, bu paylaşımın ardından diziye oldukça fazla ilginin gösterildiği görüldü. Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Kerem Çatay gibi pek çok önemli ismin yer aldığı dizi projesi özel bir platform ile ekranlara getirilecek. Bu bakımdan televizyonlarda yayınlanmayacak olan dizinin sadece yayın haklarını elinde bulunduran platform tarafından yayınlanması mümkün olacak.

Fi Dizisi Beklentileri Arttırıyor

Geçtiğimiz dönemlerde pek çok farklı haber çıkan ve yayınlanmadan önce dahi konuşulmaya başlanan Fi dizisinin yüksek izlenme oranları alması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde benzer bir internet projesi Masum adı verilen dizi yayına başlarken bu alanda ikinci olarak Fi, büyük bir sınav verecek. Fi dizisinin yayınlanan fragmanlarının ardından diziye oldukça fazla bir ilginin gösterildiği görülürken bu ilginin reyting oranlarına nasıl yansıyacağı da merak ediliyor.

Özellikle “İnsan olmanın maliyeti çok düşüktür. Yumurta, sperm ve kâfi miktarda şehvet.” tanımlamaları ile dikkat çeken fragman, kısa süre içerisinde Türkiye’nin gündeminde yer almayı başardı. Özel bir kitap serisinden esinlenilerek televizyon dizisi haline getirilen dizinin özellikle konusuyla da izleyenleri alıp götürmesi bekleniyor.

Dizi için çekilen özel fotoğraflarda dahi dizi oyuncularının oldukça iddialı ve Türkiye’nin en önemli oyuncuları arasında seçilmesi projeye daha fazla ilgi gösterilmesini sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler