Ana SayfaDedikoduFerrarisi ile baba kıza çarptı!

İlgili Postlar

Ferrarisi ile baba kıza çarptı!

Türkiye’nin önde gelen ailelerinden Sabancı ailesinin genç üyesi ünlü iş adamı Hacı Sabancı, önceki gün Sarıyer’de idi. Ferrari aracıyla yasak yerde U dönüşü yapmak isteyen Hacı Sabancı, o sırada seyir halinde olan motosikletli baba kıza çarptı. Baba, Sabancı’dan şikayetçi oldu. Savcılık, Hacı Sabancı hakkında soruşturma başlattı. Ünlü manken Özge Ulusoy ile uzun süredir aşk yaşayan genç iş adamı Hacı Sabancı, bir süre önce sevgilisinden ayrı California’da Paris Hilton, Alessandra Ambrosio gibi ünlü yıldızların katıldığı Coachella Festivali’ne gitmişti. Yakışıklı is adamı, festivalde arkadaşları ile birlikte eğlenirken çekildiği kareleri sosyal medya hesabından paylaşması ile magazin gündeminde çok konuşulmuştu. Son zamanlarda özel hayatı ile ilgili çok sık gündeme gelen sosyetenin en gözde isimlerinden Hacı Sabancı önceki gün Sarıyer’de ferrarisi ile gezerken görüntülendi. haci-sabanci-ferrari-ile-baba-kiza-carpti--6946683 Sarıyer sokaklarında kırmızı Ferrarisi ile dolaşan yakışıklı iş adamı U dönüşü yapmak isterken seyir halindeki motosikletli bir baba kıza çarptı.

Baba kız hastaneye kaldırıldı

Gelen bilgilere göre çarpma sonucu yaralanan baba kız, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Babanın sol ayağında kırık olduğu tespit edilirken, kızının ise sağ elinde zedelenme olduğu öğrenildi. haci-sabancii_800

Hacı Sabancı’dan şikayetçi oldular

Hastanede yapılan ilk tedavinin ardından ifade vermek için Tarabya Polis Merkezi’ne götürülen baba ifadesinde Sabancı’dan şikayetçi olduğunu belirtti. Baba, ifadesinde 13 yaşındaki kızı ile Sarıyer’de seyir halinde olduğunu, kırmızı renkli bir aracın hızla dönüş yaparak motosikletine çarptığını belirtti. Çarpışma sonucu kızıyla yaralandıklarını belirten baba, Hacı Sabancı’dan şikayetçi oldu. Kazaya sebebiyet verdiği gerekçesi ile karakola götürülen ünlü işadamı ise yaptığı açıklamada aracıyla bir otoparktan çıktığını, karşı yola geçmek için U dönüşü yaptığını, motosikletin aracına çarpması sonucu aracın sağ tarafında hasar meydana geldiğini ve karşı tarafın hafif şekilde yaralandığını anlattı. Polis ekipleri tarafından kazanın meydana geldiği yerde inceleme sonucunda Hacı Sabancı’nın U dönüşünün yasak olduğunu gösterir levhaya rağmen U dönüşü yaparak baba ve kızın yaralanmasına neden olduğu tespit edildi. Hacı Sabancı ile ilgili şikayet dosyası savcılığa gönderildi. Savcılık da ünlü iş adamı hakkında soruşturma başlattı.

Özge Ulusoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler