Ana SayfaDizilerFenomen Dizi Eşkiya Dünya’ ya Hükümdar Olmaz Başlıyor!

İlgili Postlar

Fenomen Dizi Eşkiya Dünya’ ya Hükümdar Olmaz Başlıyor!

Fenomen Dizi Eşkiya Dünya’ ya Hükümdar Olmaz Başlıyor!

Türkiye’nin günlerdir merakla, heyecanla beklediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, bu akşam izleyiciyle buluşacak, sorular yanıt bulacak

atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nihayet ekrana dönüyor. Dizi, üçüncü sezonun ilk bölümünde, sevenlerini yepyeni transferleri ve bol aksiyonlu konusuyla kucaklayacak. Geçen bölüm emekli olmak istediğini söyleyen Hızır’ın masaya tekrar dönüp dönmeyeceği merak konusu.

https://www.youtube.com/watch?v=xRVeVkyr1Ao

HIZIR’IN TEK ÇARESİ MASAYA DÖNMEK

Tüm işlerini İlyas’a devredip ailesiyle birlikte memleketine yerleşen Hızır Çakırbeyli, çok mutludur. Ancak intikam almak isteyen düşmanlar, Hızır’ın peşini bırakmaz. Tüm masa üyelerinin ortak kararı, Hızır’ın bir an önce gelip masaya oturması yönündedir. İstihbaratın içindeki kendine yakın güçleri maşa olarak kullanan CIA, büyük kıyım için hazırlanmaktadır. Olayın ehemmiyetinin farkında olan herkes bir yandan Hızır’a kurulan pusuların arkasını araştırırken, diğer yandan dönüşünü sağlamaya çalışır. Peşinde ölümle gezen Hızır’ın dönüp işlerin başına geçmekten başka çaresi yoktur.

“Kurtlar Vadisi” adlı diziden sonra “Aşkımızda Ölüm Var”, “İlk Aşkım” ve “Geniş Zamanlar” adlı dizilerde rol aldıysa da bu diziler uzun soluklu olmadı. 2007yılında “Beynelnilel” ve “Sıfır Dediğimde” adlı filmlerde rol aldıktan sonra ayını yıl “Kuzey Rüzgarı” adlı dizide Poyraz karakteri ile karşımıza çıktı. “Ölümden Öte Köy Yok” isimli bir de şiir albümü bulunmaktadır. Oktay Kaynarca, 6,5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Özgü Namal’dan 2008 yılında ayrıldı.

Oktay Kaynarca, TV8’de Zara ile “Salı Sefası”isimli programı ve ATV’de”Türkünü Söyle” isimli yarışma programı sundu.

Ancak bütün bunlardan sonra 3 senedir ekranlara gelen son dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile kendisini tam olarak buldu diyebiliriz usta oyuncu için.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler