Ana SayfaKültür ve SanatMüzikFebyo Taşel Müziğini Anlattı

İlgili Postlar

Febyo Taşel Müziğini Anlattı

Aranjör, prodüktör, söz yazarı ve besteci olarak tanınan Febyo Taşel¸verdiği özel röportajı ile dikkat çekti. Özellikle yaşamına dair bilinmeyenleri, müzik yaşamına dair sorulan soruları yanıtlayan Febyo Taşel¸ özel itiraflarda da bulundu. Türkiye’nin en çok okunan yazılı basınlarından birisi olacak yazılı basınlarından birisine röportaj veren Febyo Taşel, açıklamalarında aynı zamanda Funda Arar ile yaptığı evlilik hakkında da özel açıklamalar yaptı.

Febyo Taşel Yeni Albümüyle Gelecek

Röportajın en çok dikkat çeken bölümlerinden birisi Febyo Taşel’in yeni albümü oldu.10 şarkıdan oluşan yeni albümde, 10 farklı ismin olacağını söyleyen Febyo Taşel¸ yeni bir şeyler yapmak istediğini söyledi. Yeni isimlere fırsat verilmediğini söyleyen Taşel, yeni isimlere şans vermeyi tercih ettiğini söyledi.  Proje dahiline şarkıların kesinleşmediği de öğrenilirken, bunun için özel bir çalışma yapılacak. Febyo Taşel, sanatçıların kendi şarkılarıyla katılabileceğini söyledi. Bunun yanı sıra istenildiği takdirde Febyo Taşel’in repertuarından da şarkıların seçilebilmesi mümkün olacak. Bu şekilde yapılacak çalışma ile birlikte Febyo Taşel’in yeni albümü de hazırlanmış olacak. Albümde yer alacak isimler hakkında sorulan soruya geçiştirici bir yanıt veren Febyo Taşel¸şu anda yüzde 30 oranında projenin tamamlandığını söyledi. Albüm için beklentiler ise Sonbahar ayları itibari ile piyasaya sürülmesi.

“Dijitalde Sorunlar Var”

Dijital dönem ile birlikte çok farklı bir dönemin başladığını söyleyen Febyo Taşel¸kirliliğin yaşandığına da değindi. Çoğu ürünün birbirine benzediğini belirten Febyo Taşel, güzel ve özgün müzik yapılması gerektiğini ifade etti.

“Türkçe Müziği Dinlemezdim”

“19 yaşıma kadar Türkçe müzik dinlemezdim.” Diyerek dikkat çeken ünlü sanatçı, dönüm noktasının Nilüfer’in Onno Tunç’la yaptığı bir albüm olduğunu söyledi. Bu albüm ile birlikte Türkçe müzik ile tanıştığını anlatan şarkıcı, sonrasında ise bu müziğe giderek yakınlaştığını ifade etti.

“Aşkın Bana Değdi Bizim Şarkımız”

Funda Arar ile olan ilişkilerine de değinen Febyo Taşel¸ “Aşkın Bana Değdi” adlı şarkının kendi şarkıları olduğunu söyledi. Funda Arar’ın da en sevdiği parçalardan birisinin bu parça olduğunu söyleyen sanatı, yazdığı pek çok şarkıda izlerinin olduğunu söyledi.

Febyo – Funda Arar Evliliği Nasıl Gidiyor?

Çoğu kişi Febyo İle Funda Arar’ın evli olduğunu bilmezken röportaj ile birlikte böyle bir durum da ortaya çıktı. Uzun zamandan beri birlikte olduklarını ve evliliklerinin iyi gittiğini söyleyen sanatçı, aynı zamanda çalıştıkları sektörün aynı olmasının bu konuda avantaj yarattığını söyledi. Röportajda yaptığı açıklamalarıyla dikkat çeken sanatçı, özellikle sosyal medyada da dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler