Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları Hafta Sonunun Birincisi Oldu!

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları Hafta Sonunun Birincisi Oldu!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 14. bölümüyle, yeni sezonu açtı ve hafta sonunun galibi oldu. İkinci sezonun ilk bölümüyle; geçtiğimiz cumartesi akşamı, ekrana gelen dizi film, hafta sonuna iddialı bir adım attı.

Başrollerini; Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray’ın paylaştığı, Fazilet Hanım ve Kızları ilk bölümüyle, 25 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında sunulmaya başlamıştı. 17 haziranda, 13. bölümüyle sezon finali yapan dizi film; 16 Eylül akşamı aynı saatte ve kanalda izleyicilere yeniden merhaba dedi.

 

[irp]

Fazilet Hanım ve Kızları İzlenme Rekoru Kırdı!

Avşar Film Yapımcılık tarafından yönetmenliğini Gökçen Usta, senaristliğini ise Sırma Yanık’ın üstlendiği dizi film, güçlü oyuncu kadrosuyla, cumartesi akşamı Star ekranında sunulmaya başlamıştı. 14. bölümüyle, yeni sezonu iddialı açan TV dizisi, hafta sonunda en çok izlenilen yapım oldu.

Dizinin, 23 eylülde yayınlanacak olan 15. bölümünün yayınlanan fragmanı da epey ilgi gördü. Fazilet Hanım (Nazan Kesal), kızları aracılığıyla zengin bir hayat yaşamayı hep hayal etse de hiçbir şey umduğu gibi olmayacaktır. Küçük kızı Ece’nin (Afra Saraçoğlu), mecbur kalarak kendisinden yaşça büyük, çok varlıklı ve saygın bir iş adamı olan Hazım Egemen (Mahir Günşiray) ile evlenmesini onaylamasa da engel olamayacaktır. Fazilet Hanım’ın zenginlik hayalinin istemediği gibi gerçekleşmesi; huzursuzluk, mutsuzluk ve entrikaları da beraberinde getirecektir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler