Ana SayfaÜnlülerEzgi Sertel Tüm Ülkeyi Yedi ve İtiraf Etti

İlgili Postlar

Ezgi Sertel Tüm Ülkeyi Yedi ve İtiraf Etti

“Anadolu’yu Yiyen Kadın” lakabıyla Anadolu’daki farklı lezzet diyarlarını gezip her yerde bol bol yemek yiyen Ezgi Sertel geçtiğimiz günlerde youtube’de yayınlanan bir programa konuk oldu.

 

Ezgi Sertel katıldığı programda yemek yemek için yaşadığını, yemeğe düşkünlüğünü ve internette kendisini izlerken bile acıktığını ve işi biraz ileriye götürüp arabasının içinde bir buzdolabı olduğunu paylaştı.

 

Ezgi Sertel
Ezgi Sertel Anadolu’yu Yiyen Kadın

Ezgi Sertel NELER YAPIYOR

Ezgi Sertel katıldığı youtube programında Emre Saygı’nın konuğu oldu. Programda birçok konudan bahsederken konu tabi ki Ezgi Sertel’in sunduğu “Lezzetin Haritası” programına geldi. Gezdiği yörelerde büyük sevgi ve saygı ile karşılanan ezgi sosyal medya yapılan şakalarla beraber “Anadolu’yu Yiyen Kadın” lakabını almıştı. Sunum şekli ve hareketleriyle de ekran karşısında izleyen herkesin sempatisini toplamıştı. Andığımız kadarıyla ezgi boğazına düşkün bir kadın ve bunu yaptığı konuşmalarda, programdaki iştahından ve en son konuk olduğu programdan anladık.

 

Yaşam felsefesinin yaşamak için yemek değil yemek için yaşamak olduğunu belirten ezgi çok iştahlı olduğunu söyledi ve cümlenin sonuna “yediğim yemeğin hakkını veriyorum” diyerek yemek yemeği ne kadar çok sevdiğini belirtti.

Yaptığı programın formatının değiştirmek isteyen “Anadolu’yu Yiyen Kadın” evlendikten sonra programa ve çalışa hayatına 1 yıl ara verip bu arada kalan 1 yılda eşine vakit ayırmak istediğini çünkü evlendikten sonra yaptığı program gereği olarak devamlı seyahat ettiği için eşini çok özlediğini belirtti. Kadın kuşağı programları yapabileceğinin sinyalini veren ezgi “evlilik programı yapmayacağım ama formatımı değiştireceğim” dedi

“ARABAMDA BUZDOLABI VAR”

Sunduğu programda gittiği yerlerdeki yöresel lezzetleri tattıktan sonra bazılarına hayran kalıyorum ve evimde de bu lezzetleri tatmak istiyorum bu yüzden aracımda bir tane buzdolabı var oralardan yiyecekleri alıp stok yapıyorum hatta bazı zamanlar tanıştığım ustalarla iletişime geçip bana yiyecek göndermelerini istediğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler