Ana SayfaDizilerEzgi Çelik Yeni Sezonda ‘Söz’ Dizisinde

İlgili Postlar

Ezgi Çelik Yeni Sezonda ‘Söz’ Dizisinde

Söz dizisinin yeni sezon kadrosuna Ezgi Çelik dahil oldu. Star TV’deki pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Söz’de, Ezgi Çelik yüzbaşı olacak.

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Söz’ sürprizlere imza atmaya devam ediyor. TIMS&B yapım şirketi tarafından Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği asker dizisi Söz, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu dizileri arasında yer alıyor. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın, senaryosunu Ethem Özışık’ın üstlendiği Özel Kuvvet Timlerinin hikayesini konu alan dizide, yeni sezonda kadro değişikliği oldu. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde diziden; Geveze lakaplı Üsteğmen Zafer Yaman’ı canlandıran oyuncu, Atakan Arslan ayılmıştı. Yeni sezonda Arslan’ın kadrosu tamamen diziden çıkarılarak, başka bir yeni rol daha eklendi. Eklenilen yeni role başarılı oyuncu Çelik dahil oldu.

Ezgi Çelik ‘Yüzbaşı Songül’ Olacak

Ezgi Çelik; heyecan dolu sahneleriyle ekranlara damgasını vuran; Söz dizisi için kamera karşısına geçti. Çelik; dizide ‘Yüzbaşı Songül Yıldız’ karakterini canlandıracak. Yüzbaşı Songül karakteri; eğitim subayı göreviyle, güçlü ve disiplinli bir asker olarak ordumuzdaki kadın askerlerimizi de temsil edecek. Özel Kuvvet Timiyle birlikte en zorlu şartlarda etkin rol alacak.

Söz Yeni Sezonda Merakla Bekleniyor

Türk televizyonlarında, bir ilke imza atan Söz dizisi; Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığının katkılarıyla çekiliyor. Yeni bölümleri merakla beklenilen dizi film, eylül ayında yine pazartesi günleri Star TV’de ekranlara gelecek.

 

Ezgi Çelik Kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler