Ana SayfaDedikoduEvlilik programları yasaklanıyor! Esra Erol, yeni bir proje ile geliyor

İlgili Postlar

Evlilik programları yasaklanıyor! Esra Erol, yeni bir proje ile geliyor

Sık sık yapılan şikayetler ile gündeme gelen evlilik programlarının kaldırılacağı haberlerinin ardından Esra Erol’un yeni bir proje ile ekranlara geleceği konuşulmaya başladı. Erol’un, yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladığı öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Evlilik programları için sona yaklaşıldı

Televizyon ekranlarının en çok izlenen, ancak bunun yanı sıra en çok şikayet alan programları olan evlilik programlarının biteceği iddiaları magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bu konu hakkında gelen şikayetleri değerlendiklerini ve sona yaklaşıldığını açıkladı. Kurtulmuş’un bu açıklamasının ardından evlilik programı sunucularının hangi projelerde karşımıza çıkacağı konuşulmaya başlandı.

Esra Erol, yeni proje için kolları sıvadı

Milliyet gazetesi yazarı  Sina Koloğlu, uzun yıllardır evlilik programı sunuculuğu yapan Esra Erol’un evlilik programlarının yasaklanmasının ardından ne yapacağı hakkında yazdı. Koloğlu, Erol’un yeni projeler üzerinde çalışmaya başladığını ve büyük ihtimalle yeni sezonda yine ATV kanalında yer alacağını iddia etti.

Ünlü sunucu Esra Erol, programının önceki gün yayınlanan bölümünde evlilik programlarının yasaklanacağı iddialarına yanıt verdi. Sezon sonunda evlilik programı sunmayı bırakacağını ima eden bir konuşma yapan Esra Erol, “Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam.” diye konuştu. Erol’un, konuşma sırasında ağlamaklı olduğu ve sesinin titrediği dikkat çekti.

Esra Erol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler