Ana SayfaDizilerEvlilik Programları Arasında Rekabet Artıyor!

İlgili Postlar

Evlilik Programları Arasında Rekabet Artıyor!

Türkiye’de en çok tartışılan konulardan bir tanesi evlilik programları olurken programlar arasındaki rekabet de giderek artıyor.

Gelin ve damat adaylarının sürekli programlar arasında transfer edildiği evlilik programlarında, üstelik çok farklı vaatler ve hediyeler ile kişilerin evlilik yolunda ilerlemesi teşvik ediliyor. Geçtiğimiz günlerde evlilik programlarına yönelik ciddi eleştiriler gündemde konuşulurken, Cuma hutbelerinde dahi gündem evlilik programları olmuştu.

Zuhal Topal Amerika’ya Gönderecek

Geçtiğimiz günlerde Zuhal Topal tarafından yapılan açıklamalarda adayların evlenlenmesi adına teşvik ve hediyeler ile evliliğin cazip hale gelmesi amaçlandı. Zuhal Topal günlerden beri sürpriz olarak lanse ettiği fakat açıklamadığı olayı dünkü programda açıkladı.

Locadan evlenen ilk gelin ve damat adaylarına bir hafta Amerika tatili hediye edileceğini söyleyen Zuhal Topal, yapım ekibinin de bu konuda kesenin ağzını açtığını belirtti. Yapılan bu açıklama ile birlikte sadece tatil için dahi evliliklerinin yapılabileceği iddia edilirken, bu durum sosyal medyada da pek çok farklı tartışmaya yol açtı.

Yapılan açıklamalar ile birlikte yapım ekipleri ve evlilik programları üzerinden böylesine farklı hediyelerin sunulması, evlilik konusunda çok farklı tartışmaların yaşandığı bir dönemde de oldukça dikkat çekti.

Ödül Hanife’ye Özel Mi?

Zuhal Topal için tartışma yaratan bir diğer durum ise sık sık gündeme gelen Hanife için oldu. Özellikle programdan ayrılacağını söyleyerek dikkat çeken Hanife’nin yeniden programı dönmesi ve Hanife’nin programa döndükten sonra hediye olayının açıklanması pek çok farklı spekülasyonun da konuşulmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler