Ana SayfaDedikoduEsra Erol'un şiddet gören görümcesi evine sığındı, damat silahla evi bastı!

İlgili Postlar

Esra Erol’un şiddet gören görümcesi evine sığındı, damat silahla evi bastı!

Esra Erol’un eşi Ali Özbir’in kız kardeşi Kudret Özbir, eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek Esra Erol’un yanına sığındı. Eşi Cevat Albayrak ise, silahla Esra Erol ve Ali Özbir’in evini bastı. Detaylar haberimizde…

1992 yılında hayatını kaybeden ünlü kabadayı Kürt İdris lakaplı İdris Özbir’in kızı, Ali Özbir’in de kız kardeşi Kudret Özbir Albayrak, eşi Cevat Albayrak’tan şiddet gördüğü gerekçesi ile boşanma davası açtığı ve evi terk ettiği iddia ediliyor. Hatta, Cevat Albayrak’ın Ali Özbir ile Esra Erol’un silahla evini bastığı iddia ediliyor.

Kudret Özbir Albayrak, alkolik olduğunu iddia ettiği eşi Cevat Albayrak’dan şiddet gördüğünü belirterek boşanma davası açmış. Özbir, Beykoz Aile Mahkemesine başvurarak parası olmadığını belirtip İstanbul Adli Yardım Bürosundan avukat talep etmiş. Adli büro da, talebi değerlendirerek avukat tayin etmiş.

İddialara göre; Kudret Özbir Albayrak şikayetinde şiddet görüp aşağılandığını, evlenirken ilk eşinden olan kızı ve kızının köpeğine bakma sözü veren eşi Cevat Albayrak’ın evlilik sonrasında değiştiğini iddia ederek “Davalı, evlilik sonrası Avrupa’da okuyan kızımın harçlıklarını kesti. Bu sebeple kızım okulu bırakmak zorunda kaldı.  Türkiye’ye geri döndü. Bir süre sonra da şiddet başladı” iddiasında bulunmuş.

Cevat Albayrak’ın da Kudret Özbir’i hırsızlıkla suçladıği ve “Kredi kartlarımı izinsiz kullandı.” iddiası ile karşı dava açtığı iddia edildi. Kudret Özbir de “Kredi kartını kendi verdi. O kartla bana tekel bayiinden alkol aldırdı. Bazı günlerde de evin mutfak masraflarını o kartla aldım. Kartın şifresini kendisi bana vermesine rağmen bu şekilde suçlamaktaki amacı suçunu örtbas etmektir.” diye konuşmuş.

Kudret Özbir boşanma sonunda eşinden 10 bin TL nafaka, 800 bin TL’de manevi tazminat talep ettiği davanın önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

İddialara göre; Cevay Albayrak eşinin kardeşi Ali Özbir ve Esra Erol’un evini silahla bastı. Kudret Özbir’in avukatının iddiaları: “Evlilikten bir süre sonra müvekkilim, eşinden şiddet görmeye başladı. Şiddet nedeniyle ağabeyi Ali Özbir’in evine sığındı. Cevat Albayrak da silah ile evi basıp camları kırdı. Eşini burada aradı. Kudret hanım ise korkudan çatı katına saklanarak hayatını kurtardı.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler