Ana SayfaDedikoduEsra Erol'dan duygusal veda: "artık yokum"

İlgili Postlar

Esra Erol’dan duygusal veda: “artık yokum”

Uzun yıllardır evlilik programı sunuculuğu yapan Esra Erol, programında evlilik programlarının yayından kaldırılacağı konusunda bir açıklama yaptı. Konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Erol, “Ben o çamurla yaşayamam. Yeni sezonda yokum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Sık sık yapılan şikayetler ile gündeme gelen evlilik programlarının yayından kaldırılacağı haberleri hakkında Esra Erol’dan bir açıklama geldi. Esra Erol, programının canlı yayınında evlilik programlarının kaldırılması hakkında açıklama yaptı.

Duygusal bir konuşma ile şimdiden veda eden Esra Erol, onurunun her şeyden daha önemli olduğunu ifade ederek “Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam.” diye konuştu.

Esra Erol, “Vallahi efendim, kaldırın bu programları siz de kurtulun, ben de kurtulayım. 10 yıldır ekrandayım 10 yıldır bu programı yapıyorum ve bir yere taşımaya çalıştım. Çok emek verdim, bir çocuğu büyüttüm… Ama son 2 yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkarttı. Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah’ın izniyle yapıcam, ondan sonra… Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim vicdanım, benim şerefim, yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim. Kazanacağım paradan daha da önemli. Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam. Bu sezon programı yaparım. Önümüzdeki sezon için şimdiden Allah’a ısmarladık.” diye konuştu.

Esra Erol’un konuşması sırasında sesinin titremesi ve duygusal anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü sunucuyu izleyenler de duygulandı.

Esra Erol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler