Ana SayfaDedikoduEsra Erol, şimdi de Berke ve Caner'i barıştırmaya çalışıyor

İlgili Postlar

Esra Erol, şimdi de Berke ve Caner’i barıştırmaya çalışıyor

Esra Erol’un sunduğu izdivaç programında geçtiğimiz sezon nikah masasına oturan Caner Toygar ve Berke Kentli çiftinin ayrılmasına yine Esra Erol el koydu. Boşanma kararı alan çifti, Esra Erol barıştıracak. İşte detaylar…

[irp]

Caner ve Berke’yi Esra Erol barıştıracak

Son olarak ayrılık kararları ile gündeme gelen Caner Toygar ve Berke Kentli çiftini Esra Erol barıştıracak. Esra Erol’un geçtiğimiz sezon sunduğu izdivaç programında evlendirdiği Caner ve Berke çifti, şimdi Erol’un formatı değişerek küsleri barıştıran programında yeniden barışacak.

[irp]

Caner Berke’yi kesinlikle istemiyor

Esra Erol, yeni programında Caner Toygar’ı konuk etti. Caner Toygar, Berke ile yaşadıklarını gözleri dolarak anlatırken yeniden barışmak istemediğini kesin bir dille belirterek “Ben onunla yan yana bile gelmek istemiyorum 4 aylık evlilik sürecinde, 1 ay eve gelmedi. Diğer aylarda da beni savcılığa şiddet uyguluyor diye şikayet etti. Tüm Türkiye rezil oldum.” diye konuştu.

[irp]

Esra Erol’un Caner ve Berke çiftini barıştırma çabalarının sonuç verip vermeyeceği merak konusu oldu. Esra Erol’u programı, yeni formatı ile yoğun ilgi görüyor.

Esra Erol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler