Ana SayfaÜnlülerEsra Erol Açıkladı: “Yolumuza Devam Edeceğiz”

İlgili Postlar

Esra Erol Açıkladı: “Yolumuza Devam Edeceğiz”

Evlilik programları ile ilgili son günlerde yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor.  Programların akıbetinin ne olacağı noktasında önemli açıklamalar arka arkaya yapılırken, konuyla ilgili bir açıklama da Esra Erol’dan geldi.

Esra Erol tarafından yapılan açıklamada KHK ile gelen yasaklama ve kısıtlamaların herhangi bir etki yapmayacağı belirtilirken, Esra Erol’un açık bir şekilde ifadeler kullanması dikkat çekti. Açıklamasında “İlk günkü gibi devam edeceğiz” diyen Esra Erol, bu açıklaması ile birlikte tüm yapım ekibinin ve Esra Erol’un bu konuda ne düşündüğü de öğrenildi.

Net Açıklama Geldi!

Yapılan açıklama Esra Erol’un yardımcısı Yağmur Gönül Taş tarafından duyurulurken, açıklamada format değişikliği yapılmayacağının altı çizildi. Özellikle Zuhal Topal gibi diğer isimlerin format değişikliğine gitmesi de bu açıklama ile birlikte eleştirilirken, format değişikliği Türkiye’de çok uygun görülmesi ve onay almadı.

Açıklamalarda aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine programın her zaman destek verdiği ve bu konuda herhangi bir şekilde ihmalin bulunmadığı ifade edildi. Yapılan bu açıklamalar ile birlikte Esra Erol programının bundan sonraki süreç içerisinde ATV ekranlarında yer almaya devam edeceği kesinlik kazanırken, RTÜK ve KHK ile alınan kararların bu konuda nasıl bir etki yapacağı da merak edilmeye başlandı.

Özellikle yapılan açıklamaların RTÜK Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya açıklamaları ile oldukça çelişmesi, yapım ekibi, kanal yönetimi ve RTÜK üçlüsü arasında önümüzdeki günlerde sorunların yaşanacağını da gösterdi. BU bakımdan ceza ya da daha ağır yaptırımların uygulanabilmesi şu an için söz konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler