Ana SayfaÜnlülerEsra Dermancıoğlu: Az Konuşan Erkekleri Severim!

İlgili Postlar

Esra Dermancıoğlu: Az Konuşan Erkekleri Severim!

Ekranların kötü karakteri olarak tanınan oyuncu Esra Dermancıoğlu, hayatı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Özellikle dizilerde giydiği dekolteli kıyafetler ile yakından tanınan ve izleyenlerin ilgi gösterdiği oyunculardan olan Esra Dermancıoğlu, hayatta her şeyi tutkuyla yaptığını ve tutkunun hayatı için olmazsa olmazlardan birisi olduğunu söyledi.

Son olarak Atv’de yayınlanmaya başlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide rol alan Esra Dermancıoğlu, dizide de iyi bir performans sergiliyor. Özellikle evini çok sevdiğini ve çalışmadığı sürelerde genelde evde olmak istediğini söyleyen oyuncu, evde film seyretmeyi, arkadaşlarıyla bir araya gelmeyi ve yemek yapmayı çok sevdiğini belirtti.

Sorumlulukları Her Zaman Almayı İsterim

Hayatında yanlış kararlar verdiğini fakat bunlardan hiçbir zaman pişman olmadığını belirten oyuncu, yanlış yapmasına rağmen tüm sorumluluğu kendisinin aldığını, bedelini ödediğini söyledi. Oyuncu olmadan önce galerici olarak çalıştığını söyleyen başarılı oyuncu, oyunculuk ile tanıştıktan sonra istediği ve aradığı mesleğin oyunculuk olduğunu fark ettiğini ve tamamen bu alana yöneldiğini da ifade etti.

Oyunculuk kariyerine geç yaşlarda başlamasına rağmen arayı iyi bir şekilde kapatan ve kısa süre içerisinde en aranan yüzlerden birisi olmayı başaran güzel oyuncui aşk hayatı ile ilgili de açıklamalar yapmaktan kaçınmadı. Özellikle az konuşan erkeklerden daha çok hoşlandığını belirten Esra Dermancıoğlu, karizmatik erkeklerden daha çok etkilendiğini söyledi. Dizilerde bugüne kadar genelde kötü kadın karakterlerinde rol alan oyuncu, özellikle senaryo okurken dahi bunca kötülüğü yapan kişilerden yorulduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler