Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Reyting Birincisi!

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Reyting Birincisi!

Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi dün akşam da yine en çok izlenen yapım olmayı başardı.

Yayınlandığı günlerde diğer tüm dizilere karşı önemli bir üstünlük kurmayı başaran dizi, dün akşam tüm kişilerde 9.37 izlenme oranı aldı. Dizinin aldığı bu oran ile birlikte oldukça yüksek bir üstünlük kurduğu net bir şekilde görülürken dizinin izlenme payı 20.00 olarak açıklandı. 100 programın dahil edildiği bu listelemelerde en üst sırada yer alan dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olurken tüm bu istatistiklerin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ne kadar çok dikkat çektiğini de gösterdi.

Birinciliği Kapattı!

Dizinin en çok izlenme almasının yanı sıra sosyal medyada dizinin yayınlanmaya başladığı saat itibarıyla en çok konuşulan konulardan bir tanesi de yine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oldu. Salı akşamındaki reyting durumları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için oldukça iyi bir şekilde geçerken yayınlanan reyting raporlarında ikinci sırada Star TV’de yayınlanan Anne dizisi yer aldı.

Yayınlandığı ilk günden itibaren dikkat çeken yapımlardan bir tanesi olan Anne dizisi Salı akşamlarında da yine iyi bir başarı elde etti. Survivor ise Salı akşamı üçüncü sırada yer almayı başarabildi. Sıralamanın bir sonraki yapımı ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizinin özeti oldu. Yeni bölümüyle 1. sırada yer alan dizi özetiyle dahi üçüncü sırada yer almayı başardı ve kırılması güç bir rekora imza attı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler