Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden kötü haber. Dizi, üç hafta daha yayınlanmayacak!

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden kötü haber. Dizi, üç hafta daha yayınlanmayacak!

Ekranların izlenme oranları en yüksek dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan kötü haber. Yeni yılın ilk haftasından beri hala daha yayınlanmaya başlamayan dizinin daha iki üç hafta yayınlanmayacağı, hatta başka kanala geçeceği iddiaları ortaya atıldı. Dizinin tutkunları iyide iyiye tedirgin oldu. İşte detaylar…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümleri yeni yıla girdiğimiz günden beri hala daha yayınlanmaya başlamadı. Dizi tutkunları dizi ile ilgili tüm gelişmeleri anı anına takip ederken, dizi oyuncuları dizinin yeni bölümlerinin başlayacağı müjdesini sosyal medya hesapları üzerinden geçtiğimiz hafta vermişti.

Aradan bir hafta geçmesine rağmen dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmamış olması dizinin takipçilerini endişelendirmeye başladı. Magazin kulislerinde konuşulmaya başlayan dedikodular, diziseverleri iyiden iyiye tedirgin etti.

Magazin kulislerinde dizinin 54. bölümüyle ilgili iki ya da üç hafta daha yayınlanmayacağı, bunun nedeninin kanal ile yapımcının anlaşmaya varamamış olması olduğu iddiaları konuşuluyor. Hatta, dizinin kanalının değişme durumunun söz konusu olduğu da söylentiler arasında. Dizinin tutkunları, dizi hakkındaki akıbeti merakla bekliyor. Şimdi gözler, dizinin fragmanında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler