Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Neden Yayınlanmadı?

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Neden Yayınlanmadı?

ATV ekranlarının en çok sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin neden yayınlanmadığı oldukça merak edildi. Gündemde pek çok farklı spekülasyonun yer almasının üzerine ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncuları Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca açıklama yapma gereği duydu.

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan ilk günden itibaren oldukça ilgi çeken ve pek çok farklı kesim izleyici tarafından takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, iki haftadan beri yeni bölümü ile ekranlara gelmiyor. Geçtiğimiz hafta yılbaşı haftası olması sebebiyle pek çok farklı dizinin yayına ara vermesi bu açıdan çok fazla sorun yaratmasa da dizinin bu hafta da ekranlara gelmemesi pek çok farklı spekülasyonun gündemde yer almasına neden oldu. Öyle ki gündemde yer alan haberlerde dizinin final yapacağı ve son bölümünün yayınlandıktan sonra ekranlardan ayrılacağı öne sürüldü. Tüm bu iddialar dizinin kötü bir şekilde basında yer almasına neden olduğu için Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca yaptığı açıklamalar ile durum hakkında bilgi verdi.

Deniz Çakır: Sorun Yok!

Deniz Çakır yaptığı açıklamada sosyal medya hesabını kullanırken oyuncuların dizinin yayınlanması ile ilgili herhangi bir etkisinin olmadığını, tamamen kanal ile dizi yöneticileri arasında yapılan anlaşmalara bağlı olduğunu söyledi. Dizinin final yapacağı ile ilgili iddiaları da değerlendiren Deniz Çakır şu an için böyle bir planın söz konusu olmadığını ve dizisinin planlar dahilinde devam ettiğini söyledi.

Oktay Kaynarca: Normal Prosedürler

Oktay Kaynarca yaptığı açıklamasında ise özellikle dizi sektörüyle ilgili önemli bir bilgiyi aktardı. Yeni yıl itibariyle dizilerin maddi planlarının yeniden yapıldığı ve bu nedenle dizi çekimlerine ara verilebileceğini söyleyen Oktay Kaynarca, genel olarak iki ya da üç haftalık bir aranın verildiğini belirtti. Verilen aranın dizi sektörü için normal olduğunu, hazırlıkların ve yeni bölüm çekimlerinin devam ettiğini müjdeleyen Oktay Kaynarca, kısa süre içerisinde tekrar dizinin ekranlara döneceğini söyledi. Yapılan açıklamalar dizisinin final yapmayacağı konusunda kesin bir bilgi sağlamış olsa da dizinin yeni bölümü ile en erken ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi verilmemesi dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler