Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. Bölümde Neler Oldu?

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. Bölümde Neler Oldu?

Her Salı akşamı ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. Bölümde yine heyecanı azaltmadı. Salı akşamı yayınlanan yeni bölüm ile birlikte sevenlerin yine ekrana kilitlendiği dizide, EDHO hayranları da heyecanlı bir akşam yaşadı.

Reytinglerde Zirvede!

Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından birisi olmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu konuda diğer yapımlar için Salı akşamlarını çok daha zorlu kılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. Bölümde yaşanan olaylar ile birlikte dizi yine oldukça ilgi çekerken, dün akşam yaşananlar dizide olayların giderek daha da zorlu bir hale geldiğini gösterdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. Bölümde Heyecan Bitmiyor!

Son bölümde İlyas evdeki kadınları koruyamaz. Devreye daha büyük güçler girerken, istihbarat giderek güçlenir. Özellikle CIA destekli ajanlar giderek daha fazla yere sızmaya başlar. Yaşanan olayların intikamını almak isteyen Davut ile Nevzat ise intikam planları yapar.

Diğer yandan Suzi ve Ünal ise muhbir olduğundan şüphelenir. Sürekli düşmanlarının onlardan bir adım önde olması, iki ismi şüphelendirir ve bu konuda plan geliştirirler. Bu durumdan Hızır’ın da haberi olurken, Hızır özellikle muhbirin kim olduğunu öğrendikten sonra adeta yıkılır. Hızır tüm bunlarla savaşırken, masa üyeleriyle de ters düşer. Düşmanlığın yeniden başladığı EDHO’da Hızır’ı oldukça zorlu günler bekler. Özel planlar yapan Hızır, boş durmaz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. Bölümde olaylar giderek kızışırken, bu noktada gelecek bölümde yaşanacaklar da merak edilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler