Ana SayfaDedikoduEski gelin adayı Hanife'den Nihat Doğan'a: "Namussuzlar anlatıyor namusu"

İlgili Postlar

Eski gelin adayı Hanife’den Nihat Doğan’a: “Namussuzlar anlatıyor namusu”

Zuhal Topal’ın programında tanınan eski gelin adayı Hanife hanım ve ünlü türkücü Nihat Doğan polemiğinde sular bir türlü durulmak bilmiyor. Hanife hanım, “Evlilik programında başörtülü kadınların ne işi var?” diyen Nihat Doğan’a “Namussuzlar anlatıyor namusu” sözleri ile tepki gösterdi. Detaylar haberimizde…

Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programında tanınan Hanife hanım, kısa sürede neredeyse herkes tarafından tanınan ve sık sık magazin gündeminde konu olan bir isim haline gelmişti. Son zamanlarda programdan bir ayrılan bir geri dönen Hanife hanım, geçtiğimiz haftalarda programdan kesin olarak ayrılmıştı.

Hanife hanım, şu sıralar Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında yorumculuk yağpan ünlü türkücü Nihat Doğan ile bir polemik yaşamıştı. Nihat Doğan’ın, “Başörtülülerin evlilik programında ne işi var?” sözlerine dayanamayan eski gelin adayı Hanife hanım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Nihat Doğan’a ateş püskürdü.

Hanife hanım, sosyal medya hesabı üzerinden Zuhal Topal ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına “Olmayan bir şeyi satmak çok kolay ve nedense kimde ne yoksa en çok onunla övünüyor, en çok onun hakkında fetva veriyor. Mesela namussuz anlatıyor namusu, adam olmayan öyle biri adamlıktan bahsediyor ki şok şok ve dediğim gibi kimde ne yoksa en en çok ondan bahsediyor sanırım aklınca birilerine güzel görünüp eksiklerini sözleriyle kapatıyor unutma ey sözde Müslüman laf ile peynir gemisi yürümez! Büyük inanç duyduğun vicdanın o şahane aklın bilmez mi Allah c.c ”sen birinin ayıbını ört ! Bende senin ayıbını örteyim !” dediğini. Ki bir Müslüman kızın namusuna laf söylemenin ne büyük günah olduğunu bilmez misin? Bir kadına iftira etmek için 4 erkeğin aynı anda pis bir şekilde görmesi gerek! Gözlerini ovala, yüzünü yıka! Ve değneğini elinde sandığın dünyaya bu denli kapılma! Siz hiç Zuhal Abla’yı birine fetva verirken, ayıbını ortaya koyarken gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü asıl olan iyi insan olmaktır ve o iyi bir insan. Hem adama sormazlar mı bir tek Zuhal Abla’nın programında mı kapalı bayanlar var? Biliyoruz zirve Zuhal Abla’nın biliyoruz çok sıkı takipçisisiniz ama başka kanallara da bir göz gezdirin sonra yine Zuhal Abla’yı açar haset ve hayranlıkla izlemeye devam edersiniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler