Ana SayfaDedikoduEşi Berke ile ayrılan Caner Toygar "Ölüm" mesajı paylaştı

İlgili Postlar

Eşi Berke ile ayrılan Caner Toygar “Ölüm” mesajı paylaştı

Evlilik programında tanışıp evlendiği eşi tarafından terk edilmesinin ardından hastaneye kaldırılan Caner Toygar’dan korkutan paylaşım. Toygar, sosyal medya hesabından ölüm mesajı veren bir paylaşımda bulundu. Caner, “belki gece ölürüm.” dedi. Detaylar haberimizde…

Caner Toygar ve Berke Kentli ATV ekranlarında Esra Erol’un sunumu ile yayınlanan izdivaç programında tanışmış, aşık olup evlenmişlerdi. Ancak, bu mutluluk fazla uzun sürmedi. Evliliklerinde sorun yaşayan Berke Kentli evi terk etti. Caner Toygar ise, eşinin evi terk etmesi ile psikolojik bunalım yaşamaya başladı.

Caner Toygar, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından eşini çok sevdiğini ve barışacaklarını yazmıştı. Ancak, umduğu gibi olmadı. Ne yaptıysa evi terk eden eşini geri döndüremeyen Caner Toygar, sevenlerini korkutan ölüm mesajı veren bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabında düğünde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Caner Toygar, altına “Uzun bir süre paylaşım yapmayacağım herkes hakkını helal etsin. Her gelen geçen yeniden boğuyor beni. Belki gece ölürüm, farkında değilim. Sen gidince yaşamak fazla tehlikeli. Geçer ve unuturum öyle mi? Buraya kadar öyle mi, Akşamın son vapuruyla çekip giderken ellerimden, Anılarımdan düşeceğim seni öyle mi, Bu ne ucuz bir hoşça kal senin ki, Böyle bırakmak ne kolay öyle mi, Dalgalara şarkımızı, Yarın yok artık ben de yokum öyle mi?” mesajını yazdı.

İşte Caner Toygar’ın sevenlerinin yüreğini ağzına getiren o paylaşımı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler