Ana SayfaÜnlülerEser West ve Cansel Çördük Ayrıldı!

İlgili Postlar

Eser West ve Cansel Çördük Ayrıldı!

Kısmetse Olur adlı evlilik programına katılan ve tüm Türkiye tarafından tanınan Eser West ve Cansel Çördük hala gündemde kalmaya devam ediyor.

Özellikle geçtiğimiz günlerde Survivor 2017 kadrosunda yer alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Eser West, yarışmadaki zorlu şartlara dayanamaması nedeniyle adadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Ada’dan ayrılan Eser West’in Cansel Çördük ile birlikte objektiflere yansıması beklense de özellikle ayrılık kararının alındığı öğrenildi. Bu durum kısa süre içerisinde oldukça dikkat çekerken çiftin ayrılması sürpriz bir etki yarattı.

Eser West ve Cansel Çördük Neden Ayrıldı?

Özellikle Eser ve Cansel’in ayrılması ile ilgili pek çok farklı iddia gündemde yer alırken ihanet dahi bu iddialar arasında yer alıyor.

Cansel Çördük Instagram hesabı üzerinden yeni bir fotoğraf paylaşırken, fotoğrafta “Her son yeni bir başlangıçtır hayatta” notunu belirtti. Bu paylaşım ile birlikte ayrılığın kesin bir şekilde yaşandığı da görülürken Survivor öncesinde yaşanan kavgaların ayrılıkta etkili olduğu konuşuluyor.

Çiftin yaptığı kavga iki ismin oldukça kötü bir şekilde basında yer almasına neden olurken bu görüntüler sonrasında çiftin sorunu çözemediği ve Eser West’in Survivor’a katılması nedeniyle de problemin hala gündemde yer aldığı öğrenildi. Yaşanan bu durum sonucunda özellikle Eser West’in adadan dönmesi ile tartışmaların yaşandığı şeklinde değerlendirildi ve ayrılık iddiaları da bu durum ile ilişkilendirildi.

Eser West ile Cansel Çördük ilişkisinin şu anda sonlanması 2 ismin de gündemde kalmasına ve pek çok farklı soru işareti yaratmasına neden oldu. Özellikle evlilik programının popüler isimlerinden olan çiftin ayrılması pek çok seven için de büyük bir üzüntü yarattı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler