Ana SayfaÜnlülerEngin Altan Düzyatan'dan "Diriliş" açıklaması

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan’dan “Diriliş” açıklaması

Diriliş Ertuğrul adlı dizide rol olarak kısa süre içerisinde Türkiye’nin en önemli oyuncuları arasında yer alan Engin Altan Düzyatan özel bir üniversitede öğrenciler ile bir araya geldi. Özellikle üniversite dahilinde yapılan etkinlikte jüri üyesi olan Engin Altan Düzyatan, etkinlik sonrasında öğrenciler ile sohbet etme imkanı da buldu.

Engin Altan Düzyatan Diziden Ayrılacak Mı?

Engin Altan Düzyatan, diziden ayrılacağı ve dizideki karakterinin vefat etmesi nedeniyle rol alamayacağı yönündeki haberlere için net ifadeler kullandı ve bu tip haberlerin sürekli gündemde yer aldığını söyledi. Şu anda yapılan anlaşmalar dahilinde dizide yoluna devam ettiğini ve herhangi bir ayrılık durumun bulunmadığını söyleyen Engin Altan Düzyatan, bu tip haberleri çıkaran kişilerin kendisinin diziden ayrılmasını istediğini söyledi. Yaptığı bu açıklamalar ile birlikte uzun zamandan beri konuşulan ve gündemde yoğun bir şekilde yer alan iddialara da açıklama yapan Engin Altan Düzyatan, öğrencilerin merak ettiği konular ile ilgili açıklamalar yaptı.

Engin Altan Düzyatan Gelecek Yıl Da Dizide!

Özellikle önümüzdeki sezon da Diriliş Ertuğrul dizisinde rol olacağını söyleyerek tüm hayranlarının sevinmesini sağlayan başarılı oyuncu, anlaşmalar gereği bu sezon ve gelecek sezon Diriliş Ertuğrul’un başrolünde olmaya devam edecek. Diziye katılması süreci ile ilgili de açıklamalar yapan Düzyatan, Türk ve Dünya tarihinin okuduğunu, tarihe karşı özel bir merakının olduğunu açıkladı. Özellikle tarihi bir senaryonun kendisine gelmesiyle birlikte sevinerek teklifi kabul ettiğini söyleyen başarılı oyuncu Diriliş Ertuğrul gibi bir yapımın Türkiye’de yapılamayacağından da kuşkulandığını söyledi.

Başlangıçta bu kuşkusu nedeniyle teklife sıcak bakmadığını da söyleyen ve samimi bir şekilde itiraflarda bulunan Engin Altan Düzyatan, daha sonrasında yapılan görüşmeler ile birlikte projeye inandığını ve projede rol almak istediğini belirtti. Projenin oldukça önemli olduğunu ve bir şekilde rol alabilmek adına yoğun bir şekilde çalıştığını da söyleyen Engin Altan Düzyatan, özellikle bazı sahneleri izledikten sonra sahnelerde daha iyi oynayabileceğini fark ettiğini, fakat hiçbir zaman pişmanlığının olmadığını söyledi.

Rol almaya başladığı ilk günden itibaren dizi için en önemli karakterlerden birisi haline gelen Engin Altan Düzyatan dizide canlandırdığı Ertuğrul karakteriyle tüm sevenlerine yeniden etkilemeye başardı. Tarihi kıyafetler içerisinde ve at üstünde sergilediği performansı ile adından sıkça söz ettiren Düzyatan, dizilerde kullanılan at ile ilgili de açıklamalar yaptı.

Atlar Eğitimli

Dizide kullanılan atın eğitimli olduğunu söyleyen Engin Altan Düzyatan, atın çekimleri kolaylaştırdığını ve bu bakımdan zorlanmadığını belirti. Yaptığı söyleşiden oldukça keyif aldığı görülen başarılı oyuncu öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bugüne kadar pek çok farklı etkinliklere katılarak sevenleriyle bir araya gelen Engin Altan Düzyatan, tüm bu süreç içerisinde mütevaziliği ve cana yakınlığı ile sevenlerinin gönlünü yeniden kazanmayı başardı. Bu etkinlik sosyal medyada da geniş yer buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler