Ana SayfaÜnlülerEngin Akyürek İçin Gecikmeli Yaş Günü Kutlaması

İlgili Postlar

Engin Akyürek İçin Gecikmeli Yaş Günü Kutlaması

Sevilen oyuncu Engin Akyürek için dünyanın çeşitli yerlerinden hayranları oyuncuyu görmek için kilometrelerce yol kat ederek İstanbul’a geldi. Büyük bir hayran kitlesi olduğu bilinen ve özellikle Kara Para Aşk dizisindeki gösterdiği üstün oyunculuk performansı ile kendini kanıtlayan oyuncu, adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor.

Şu aralar ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Ölene Kadar adlı dizide yine oyunculuğuyla göz doldurun oyuncu, dizi filmlerinin yurt dışında da izlenmesi ile birçok ülkede tanınıyor. Akyürek, hayranlarını görünce sevinmenin yanı sıra biraz da şaşırdı. İstanbul’a gelen hayranları arasında İran, Ürdün, Almanya, Amerika, Yunanistan, Meksika, Paraguay, Uruguay, Şili ve Güney Amerika gibi dünyanın değişik yerlerinden insanlar vardı. Onları görünce çok sevindiği ve çok mutlu olduğunu belirten Akyürek, bu sevincini hayranlarıyla paylaştı.

Engin Akyürek İçin Sürpriz Doğum Günü

Akyürek’in hayranları oyuncuya bir de sürpriz yaparak pasta kesti. Gecikmeli de olsa ziyaret doğum günü partisine dönüştü. Hayranları tarafından bir çay tiryakisi olduğu bilinen Akyürek’in kendi resimlerinin basılı olduğu çay poşetleri ve fincanları hediye edilirken oyuncu çok şaşkın ve mutlu olduğunu tekrarladı ve mutlu anlar hayranlarıyla bol bol fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirildi.

Kampanyaya Destek Verdiler

Alper Türedi’nin Bir Dileğim Var adlı Sosyal sorumluluk projesine destek veren Engin Akyürek ve hayranları kampanyaya destek verdi. Hayranlarının bağışlarıyla özel çocukların daha uygun şartlarda eğitim almaları için iki okulda sınıflar açılmışdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler