Ana SayfaÜnlülerEn Çok Konuşulan Ünlü Demet Akalın

İlgili Postlar

En Çok Konuşulan Ünlü Demet Akalın

Magazin dünyası için yapılan Şubat ayı araştırmalarında en çok konuşulan isminin Demet Akalın olduğu ortaya çıktı.

Her ay içerisinde gündemde en çok konuşulan konulara göre ünlülerin sıralamaları yapılıyor. Yapılan sıralamalarda ay içerisinde en çok hangi ünlünün konuşulduğu ve en çok hangi ünlü isimler arasında tartışmaların yapıldığı da net bir şekilde ortaya çıkarılıyor.

Yeni Araştırma Sonuçlandı

Medya Takip Ajansı İnterpress tarafından yapılan yeni araştırma Şubat ayındaki durumu gözler önüne serdi. Araştırma sonuçlarına göre Şubat ayı içerisinde en çok konuşulan ünlü isimlerden biri Demet Akalın oldu. Şarkıcı ile ilgili 415 haberde yer alırken tüm basının gündeminde Demet Akalın en çok konuşulan ve yer bulan isimlerden birisi olarak dikkat çekti.

Şubat ayı içerisinde en çok konuşulan diğer bir konu ise Şahan Gökbakar tarafından çekimi tamamlanarak vizyona giren Recep İvedik 5 oldu. 331 haberde yer alan Recep İvedik, Demet Akalın’ın arkasından ikinci sırada yer aldı.3. sırada ise Tarkan vardı. 317 habere konu olan Tarkan, özellikle evliliği, çıkaracağı albümler ve konserleriyle haberlerde yer buldu.

Magazin dünyasında dördüncü sırada ise Sezen Aksu yer aldı. 311 haberde yer bulan Sezen Aksu özellikle son çıkardığı albüm ile müzik dünyasında oldukça ses getirmişti. Listenin beşinci sırasında ise Cem Yılmaz yer aldı. Özellikle yeni filmi için hazırlıklarını sürdüren Cem Yılmaz, Recep İvedik 5 için gönderdiği mesajlarıyla da Şubat ayı içerisinde dikkat çekmişti. Cem Yılmaz basında 279 Haberde yer aldı.

Ay içerisinde en çok konuşulan diğer isimler Kıvanç Tatlıtuğ, Mahsun Kırmızıgül, Hülya Avşar, Murat Boz ve Tuba Büyüküstün olarak açıklandı. Yapılan açıklamalar sonrasında gündemin kimler tarafından belirlendiği ve gündemde hangi ünlülerin daha çok yer aldığı da net bir şekilde görüldü.

Sosyal Medya Etkisi

Özellikle Demet Akalın’ın zirvede yer alması ünlü ismin sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanması ve sık sık açık sözleriyle gündeme dair yorumlar yapmasının bu konuda etkili olduğunu gösterdi. Takipçilerinin mesajlarına dahi yanıt veren Demet Akalın, bu sayede gündemde daha fazla kalmayı başarabiliyor. Akalın’ın bu tutumu, müzik dünyasının 1 numarası olmasını da sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler