Ana SayfaÜnlülerEn Çok Konuşulan Kadın Oyuncu Fahriye Evcen

İlgili Postlar

En Çok Konuşulan Kadın Oyuncu Fahriye Evcen

ATV’de yayınlanan Ölene Kadar dizisi ile ekranlarda yer alan Fahriye Evcen, en çok konuşulan kadın oyuncu olarak dikkat çekti.

Son bir ay içerisinde gerçekleştirilen araştırmalarda, sosyal medyada en çok konuşulan ismin Fahriye Evcen olduğu belirtildi. Özellikle ATV ekranlarında yayınlanmaya başlandıktan sonra yüksek izlenme oranlarına ulaşması beklenen ve bu bakımdan dikkat çeken Ölene Kadar’ın sürpriz bir şekilde final yapması tüm Türkiye’de geniş yer buldu.

Fahriye Evcen gibi önemli isimlerin bulunduğu dizinin reytinglerde geride kalması final kararı alınmasına da neden olmuştu. Buna karşın Fahriye Evcen en çok konuşulan isim olarak dikkat çekmeyi başardı.

Sosyal Medyada Kim Popüler?

15 Mart ile 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen araştırmalarda sosyal medyanın en çok konuştuğu kadın isim Fahriye Evcen olarak belirlendi. Araştırmalarda 2. sırada ise Cesur ve Güzel dizisinde yer alan Tuba Büyüküstün yer aldı. Güzelliği, fiziği ve oyunculuğu ile oldukça dikkat çeken Tuba Büyüküstün, özellikle filmdeki performansıyla hayranlık uyandırıyor.

Geçtiğimiz ay içerisinde en çok konuşulan 3. isim ise Serenay Sarıkaya oldu. Özellikle Fi dizisinde yer alan oyuncu, dizideki cesur sahneleriyle oldukça dikkat çekti. Serenay Sarıkaya geçtiğimiz dönem içerisinde en çok konuşulanlar listesinde üçüncü olarak dikkat çekmeyi başardı. Özellikle dizi için özel dans dersleri alan ve dizide bu hünerlerini sergileyen Serenay Sarıkaya, gerçekleştirdiği performansıyla oldukça dikkat çekmişti. En çok konuşulan kadın oyuncu listesinin dördüncü sırasında Neslihan Atagül ve beşinci sırasında ise Demet Özdemir yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler