Ana SayfaDizilerEmre Dorman TV8’de!

İlgili Postlar

Emre Dorman TV8’de!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte televizyon ekranlarında da Ramazan’a özel programlar yayınlanmaya başlandı. TV8 ekranlarında ise özellikle Emre Dorman yer alacak olması şimdiden dikkat çekmeyi başardı.

Emre Dorman İle Özel Program

TV8 tarafından yapılan açıklamalardan Ramazan ayı boyunca Emre Dorman’ın TV8 ekranlarında yer alacağı belirtildi. Özel konukların katılımlarıyla Ramazan’a özel paylaşımların yapılacağı programın ismi ise Emre Dorman ile Kuran’ın İzinde.

Konu ile ilgili yapılan açıklamalar oldukça dikkat çekerken, Ramazan ayı boyunca programın her gece saat 00.15 itibariyle ekranlarda olacağı belirtildi. Özellikle Kur’an’ın evrensel mesajlarının aktarılacağı programda bilinmeyenler açığa çıkarılacak. Gece saatlerinden itibaren sahur boyunca ekranlarda kalacak programlarda, üstelik birbirinden önemli, özel hikayeler paylaşılacak ve manevi, dini duyguların arttığı Ramazan ayında kişilerin ibadetlerinden yaşam şartlarına kadar her konuda nasıl davranması gerektiği aktarılacak.

Emre Dorman ile Kuran’ın İzinde bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanarak izleyicileriyle buluşacak. Özellikle sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Emre Dorman, din konusunda en çok takip edilen isimlerden bir tanesi. Bu bakımdan Emre Dorman’ın televizyonun ekranları üzerinden yapacağı paylaşımlar da yine milyonlarca kişi tarafından takip edilecek. Yapılan açıklamalarda Emre Dorman’ın özellikle merak edilen soruları yanıtlayacağı ve kişilerin Ramazan, ibadet konusunda aklında yer alan tüm sorularına yanıt vereceği belirtildi.

İnteraktif bir şekilde geçecek olan program, bu bakımdan oldukça verimli olacak. TV8’de yayınlanacak olan program, aynı zamanda kanalın farklı içerikleri ile de dikkat çekmesini sağlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler