Ana SayfaDedikoduEmrah Karaduman'ın eski sevgilisi Fulin'den bomba açıklamalar: "Aleyna Tilki beni tehdit etti"

İlgili Postlar

Emrah Karaduman’ın eski sevgilisi Fulin’den bomba açıklamalar: “Aleyna Tilki beni tehdit etti”

Emrah Karaduman’ın eski aşkı ünlü şarkıcı Fulin, konuk olarak katıldığın programda “Emrah, beni kıskandırmak için evimin önünde Aleyna ile el ele dolaştı.” dedi ve Aleyna Tilki’nin kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Detaylar haberimizde…

16 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki’ye “Cevapsız Çınlama” isimli şarkıyı yapan Emrah Karaduman’ın eski sevgilisi ünlü şarkıcı Fulin, Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki hakkında açıklamalar yapan Fulin, “Emrah Karaduman beni kıskandırmak için evimin önünde Aleyna ile el ele dolaştı” dedi ve Aleyna Tilki’nin kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

İşte şarkıcı Fulin’in açıklamalarından dikkat çeken bazı başlıklar…

“Gözlerimle onları gördüm. O zaman 14 yaşındaydı. Beni gördüklerinde birbirlerine daha da kenetlendiler. El ele görüntülendiler. Ben bu yüzden evimi değiştirdim. Bir insanı çok taciz ederseniz o insan patlar. Ben ikisini gördükten sonra evimi değiştirdim. Bebek’ten taşındım. İkisini görmek istemedim.

Tam şarkı ile çıkış yapacağım Aleyna Tilki’nin Instagram’dan hikayelerimi izlediği gördüm. Bu kadar dolunca menajerime bana ileride soran olursa bu konu ile ilgili birkaç şey söyleyebilirim dedim. 2 senedir polemikle gündeme gelmedim ama bir insanı hem aldatıp hem de o kızı gözüme sokarsan olmaz. Ben bile o kızın başarısını tebrik ediyorum. Ama benden ne istiyorlar.

Ben burada promosyon için bir şey yapmıyorum. Bana Aleyna Tilki’den tehdit mesajları geldi. Bir müzik kanalında bana aldatılıp aldatılmadığım soruldu. Ben de evet dedim. Demez olaydım bu kadar büyüdü olay. Aldatıldım dedikten sonra Aleyna Tilki bana tehdit eden bir mesaj yolladı resmi hesabından. Kibar dilli yazıyor ama şöyle diyor. Eğer konuşmaya devam edersen karşılıklı bu devam eder ve kötü ithamlar olur sus. Elimizde bir video var. Şantaj yaptı bana.

Hep tek başıma bir şeyleri yapmaya çalıştım. Benim çalışacağım menajerlere Fulin ile çalışırsanız sizinle aramız bozulur demişler. Bir insanın ekmeği ile oynamak kötü bir şey. Ben bugüne kadar tek başımaydım. Geçen sene ile ilgili bazı şeyler duydum ben. Bazı mekanları arayıp burda çıkarsa biz burada çıkmayız, bu mekanda çıkmasını istemiyoruz denmiş.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler